Quantcast
vuitton kusama

Louis Vuitton x Yayoi Kusama: Η πολύχρωμη συνεργασία με τα αυθεντικά μοτίβα της καλλιτέχνιδος

Η Louis Vuitton ένωσε για μια ακόμη φορά τις δυνάμεις της με την avant-garde Ιάπωνα καλλιτέχνη Yayoi Kusama για μια συλλογή από ρούχα και αξεσουάρ.

Μετά την επιτυχημένη συνεργασία Louis Vuitton x Yayoi Kusama που κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο, ακολούθησε μια ακόμη σειρά εμπλουτισμένη με παιχνιδιάρικα μοτίβα που παραπέμπουν στην αισθητική της Yayoi Kusama με πιο χαρακτηριστικό τις κολοκύθες.

Στην καμπάνια της συλλογής συμμετέχουν μεταξύ άλλων οι Zhou Dongyu, Lea Seydoux και ο Justin Timberlake.

louis vuitton yayoi kusama second drop louis vuitton yayoi kusama second drop Παραμένοντας πιστή στις εμβληματικές της παρεμβάσεις σε κλασικά -και όχι μόνο- κομμάτια του γαλλικού οίκου, η Yayoi Kusama στο δεύτερο drop της συνεργασίας εστίασε στις κουκκίδες, τα λουλούδια, τις κολοκύθες και τα πρόσωπα.

LV yayoi kusama second drop LV yayoi kusama second drop louis vuitton yayoi kusama second drop LV yayoi kusama second drop louis vuitton yayoi kusama second drop

Ακριβώς όπως και η πρώτη συνεργασία, η συλλογή είναι μια τέλεια συγχώνευση μεταξύ του γαλλικού οίκου και της Yayoi Kusama. Κάθε κομμάτι αντικατοπτρίζει το πολύχρωμο και δημιουργικό ταλέντο της Kusama, ενώ ταυτόχρονα αντιπροσωπεύει την εξαιρετική δεξιοτεχνία, τις χαρακτηριστικές σιλουέτες και την προσοχή στη λεπτομέρεια του οίκου.

1681338241 02 vuitton kusama 1

Το Drop 2 του Louis Vuitton x Yayoi Kusama είναι διαθέσιμο για αγορά μέσω της ιστοσελίδας του οίκου.

Φωτογραφίες | Junichi Ito

Source | L’OFFICIEL USA, Highsnobiety

More Stories
likewomangr schiaparelli sneakers 1 10a15e6d (1)
Schiaparelli Couture: Τα χρυσά trainers δια χειρός Daniel Roseberry
DIDÉE.GR