Quantcast
Maison Brummell HERO (1)

Maison Brummell Majorelle: Παραδοσιακή μαροκινή αρχιτεκτονική και σύγχρονο design στο boutique ξενοδοχείο

Το boutique ξενοδοχείο Maison Brummell Majorelle, των οκτώ δωματίων, συνδυάζει τη μαροκινή παράδοση με το σύγχρονο design.

Το ξενοδοχείο αποτελεί μια νέα προσθήκη στην πόλη, σχεδιασμένο από τη Νεοζηλανδή αρχιτέκτονα Bergendy Cooke και το γραφείο Amine Abouraoui, που έχει έδρα το Μαρόκο.

Maison Brummell Majorelle

Η κατασκευή από μόνη της τραβά τα βλέμματα στη Rue Al Madina του Μαρακές, μιας και είναι ντυμένη με σοβά στο χρώμα της τερακότα, που τονίζει τις λείες επιφάνειες και τα -σε σχήμα τόξου- ανοίγματα.

Το ξενοδοχείο είναι διαμορφωμένο σαν οικογενειακό σπίτι, με μια κοινόχρηστη παραδοσιακή κουζίνα, χαμάμ και λοιπούς κοινόχρηστους χώρους με ανοιχτά τζάκια και χαμηλούς καναπέδες.

Maison Brummell Majorelle Maison Brummell Majorelle Maison Brummell Majorelle

Κάθε σουίτα είναι διακοσμημένη σε απαλούς τόνους, με πέτρινα δάπεδα, επιβλητικές μονόχρωμες κουρτίνες αλλά και εμβληματικά κομμάτια του 20ου αιώνα, όπως λαμπτήρες του Ingo Maurer και καρέκλες του Egon Eiermann.

Maison Brummell Majorelle Maison Brummell Majorelle Maison Brummell Majorelle Maison Brummell Majorelle Maison Brummell Majorelle Maison Brummell Majorelle Maison Brummell Majorelle

Maison Brummell Majorelle – 7 Rue Al Madina, Μαρακές 40000, Μαρόκο

Source | The Spaces

More Stories
20210422 PAULO MOREIRA ARCHITECTURE CASA CEDOFEIRA 057
Το studio Paulo Moreira Architectures ανακαινίζει ένα παλιό αστικό κτίριο στο κέντρο του Πόρτο
DIDÉE.GR