Quantcast
maisondelaluz atelierace 5 1

Ξενοδοχείο στη Νέα Ορλεάνη εμπνέεται από τους παραδοσιακούς ξενώνες του Νότου

Το Maison de la Luz είναι ένα boutique ξενοδοχείο που βρίσκεται στη Νέα Ορλεάνη της Λουιζιάνα, το οποίο σχεδιάστηκε από το Atelier Ace σε συνεργασία με το Studio Shamshiri.

Η κατασκευή εμπνεύστηκε από τους παραδοσιακούς ξενώνες του Νότου και προσφέρει ένα περιβάλλον αβίαστης κομψότητας και πολυτέλειας. Διαθέτει 67 δωμάτια, με διάκοσμο που παραπέμπει στη διακριτική αίγλη του Αμερικανικού Νότου.

maisondelaluz atelierace ξενοδοχείο Νέα Ορλεάνη maisondelaluz atelierace ξενοδοχείο Νέα Ορλεάνηmaisondelaluz atelierace ξενοδοχείο Νέα Ορλεάνη maisondelaluz atelierace ξενοδοχείο Νέα Ορλεάνη

Το κτίριο που στεγάζει το Maison de la Luz είναι μια κατασκευή ιταλικού στιλ με πλούσια ιστορία στη Νέα Ορλεάνη, μιας και χρησιμοποιήθηκε ως παράρτημα του Δημαρχείου για σχεδόν 50 χρόνια – από την κατασκευή του το 1908 έως το 1957.

maisondelaluz atelierace ξενοδοχείο Νέα Ορλεάνη maisondelaluz atelierace

Παρά την ιστορική του σημασία, η ομάδα σχεδιασμού μετέτρεψε επιτυχώς το κτίριο των 55.464 τετραγωνικών ποδιών σε ξενώνα διατηρώντας την αρχική του γοητεία.

Το ξενοδοχείο διαθέτει μια άκρως ατμοσφαιρική είσοδο, μια ευάερη αίθουσα πρωινού, ένα σαλόνι και το lobby.

maisondelaluz atelierace ξενοδοχείο Νέα Ορλεάνη maisondelaluz atelierace maisondelaluz atelierace ξενοδοχείο Νέα Ορλεάνη

Φωτογραφίες | Stephen Kent Johnson

Source | design\milk

More Stories
Vipp Cold Hawaii 15 (1)
Vipp Cold Hawaii: H απομονωμένη κατοικία στο Εθνικό Πάρκο Thy της Δανίας
DIDÉE.GR