Quantcast

“BUTTERFLIES!”: Η νοσταλγική συλλογή της GANNI για τη σεζόν FW 2023

Η Ditte Reffstrup, creative director του οίκου, εμπνεύστηκε από την ιστορία της GANNI για τη συλλογή FW 2023. Με τίτλο «BUTTERFLIES!», η τελευταία αυτή συλλογή στοχεύει στον επαναπροσδιορισμό των ριζών της GANNI, εισάγοντας παράλληλα νέα στοιχεία καθώς συνεχίζει να αναπτύσσεται παγκοσμίως.

“Συνήθως δεν αφιερώνω πολύ χρόνο σε μελέτη του αρχειακού υλικού. Είμαι συνεχώς με το βλέμμα στο επόμενο βήμα. Αλλά τελευταία, σκεφτόμουν το ταξίδι που έχουμε κάνει με την GANNI. Είχαμε τις ιδέες, αλλά δεν είχαμε πάντα τους ανθρώπους και τις δομές για να τις πραγματοποιήσουμε. Αυτό τώρα έχει αλλάξει. Έχουμε απίστευτους ανθρώπους στην ομάδα μας και μπορούμε να υλοποιήσουμε ιδέες που δε μπορούσαμε στο παρελθόν”, εξηγεί η Reffstrup.

Η πεταλούδα, που συχνά παραπέμπει σε έννοιες όπως η μεταμόρφωση και η θετικότητα, ήταν το τέλειο σύμβολο για τη συλλογή FW23, στην οποία κυριαρχεί η ωριμότητα, η κομψότητα αλλά και το στοιχείο του παιχνιδιού, μια διάθεση εμφανής και στο runway που ξεκίνησε με μια σειρά από ολόμαυρες εμφανίσεις.

ganni fw23 collection copenhagen fashion week runway images ganni fw23 collection copenhagen fashion week runway images

Τα κοστούμια συνδυάστηκαν με κοσμήματα που δημιουργήθηκαν σε συνεργασία με τη Veneda Carter, ενώ η συλλογή συνεχίστηκε με denim.

ganni fw23 collection copenhagen fashion week runway images ganni fw23 collection copenhagen fashion week runway images ganni fw23 collection copenhagen fashion week runway images

Πολλά από τα looks συνοδεύονταν από τη νέα τσάντα Bou Bou, η οποία είναι φτιαγμένη από πολυτελή δερματίνη και στην οποία δεσπόζει το νέο λογότυπο της GANNI.

ganni fw23 collection copenhagen fashion week runway images

Η συλλογή είναι επίσης μια γιορτή της δεκαετίας του ’90 και της εποχής του MTV, όταν η Reffstrup είχε εμμονή με την Brit-pop. “Όταν ήμουν 22 ετών έκανα ένα τατουάζ με μια πεταλούδα στον καρπό μου με λευκό μελάνι. Εξακολουθώ να το λατρεύω”, εξηγεί.

ganni fw23 collection copenhagen fashion week runway images

Τα μοντέλα, τέλος, φόρεσαν τις signature μπότες της GANNI, ενώ χρώμα στη συλλογή προστέθηκε με τα έντονα κόκκινα φορέματα από δαντέλα και τα πράσινα bomber jackets και τα cargo παντελόνια.

ganni fw23 collection copenhagen fashion week runway images ganni fw23 collection copenhagen fashion week runway images ganni fw23 collection copenhagen fashion week runway images ganni fw23 collection copenhagen fashion week runway images ganni fw23 collection copenhagen fashion week runway images ganni fw23 collection copenhagen fashion week runway images ganni fw23 collection copenhagen fashion week runway images

 

Source | HypeBae

More Stories
bar kar 03 1024x683 (1)
Bar Kar: Ένα εστιατόριο-επιτομή της αρχέγονης μαγειρικής
DIDÉE.GR