Quantcast
bar americano greenpoint space exploration design dezeen 2364 col 5 1704x1278 1

Bar Americano: Διαχρονικός σχεδιασμός του studio Space Exploration Design σε ένα κομψό aperitivo bar

Καθαρά και κλασικά σχεδιαστικά στοιχεία συνδυάζονται στο φιλόξενο εσωτερικό του Bar Americano.

Το Space Exploration Design σχεδίασε τους εσωτερικούς χώρους του Bar Americano στη διαρκώς αναπτυσσόμενη συνοικία Greenpoint στο Brooklyn, με αποτέλεσμα ένα σύγχρονο αμερικανικό μπαρ το οποίο αποτελεί μια μοντέρνα μετάφραση των παραδοσιακών american & jazz bars του Μεγάλου Μήλου.

Η δημιουργική ομάδα του Space Exploration Design εργάστηκε με μια παλέτα από απλά, ζεστά υλικά και κλασικά έπιπλα για να δώσει στο cocktail bar μια διαχρονική, ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα.

“To βασικότερο πράγμα που επιδιώξαμε να πετύχουμε σε αυτό το project, ήταν να κάνουμε το bar σαν να ήταν πάντα εκεί” , λέει ο ιδρυτής του studio Kevin Greenberg.

BAR AMERICANO

“Καταφέραμε αυτή την ισορροπία χρησιμοποιώντας ζεστά, πλούσια υλικά και κλασικές σιλουέτες, συγκεκριμένη γεωμετρία στη διάταξη επίπλων και κλιμακωτές λεπτομέρειες.”

BAR AMERICANO BAR AMERICANO

Η διάταξη του μπαρ είναι απλή, με ξύλινα σκαμπό τοποθετημένα γύρω από έναν πάγκο από μάρμαρο και ξύλο, ενώ οι τοίχοι από γύψο και τα ορειχάλκινα φωτιστικά συμβάλλουν στη φθαρμένη εμφάνιση του Bar Americano.

BARAMERICANO BARAMERICANO BARAMERICANO

“Λατρεύω δύο στοιχεία περισσότερο από κάθε άλλη λεπτομέρεια. Το vintage φωτιζόμενο ρολόι τοίχου, τοποθετημένο στο πίσω μέρος του μπαρ πάνω και τις απλίκες που πλαισιώνουν το ρολόι, καθεμία από τις οποίες έχει επιχρυσωθεί και διακοσμηθεί με ζωγραφισμένες στο χέρι παραστάσεις”, αναφέρει ο Kevin Greenberg.

BARAMERICANO BARAMERICANOBARAMERICANO

Όπως θα περίμενε κανείς, το μενού είναι επίσης κλασικό με νεγκρόνι, μαρτίνι, μαργαρίτες και βερμούτ.

BARAMERICANO BARAMERICANO

180 Franklin St, Μπρούκλιν, NY 11222, Ηνωμένες Πολιτείες

Φωτογραφίες | Alice Gao

Sources | The Spaces, Dezeen

More Stories
https hypebeast.com image 2024 03 loewe crafted world fashion retrospective shanghai exhibition centre 2 (1)
Crafted World: Μια έκθεση αφιερωμένη στην πλούσια κληρονομιά της LOEWE
DIDÉE.GR