Quantcast
nubeluz 2 1

To νέο cocktail bar του José Andrés στο Μανχάταν βλέπει την πόλη από ψηλά

Το περασμένο Σαββατοκύριακο ο Ισπανο-Αμερικανός ανθρωπιστής σεφ José Andrés, εγκαινίασε το Nubeluz Cocktail Bar. Βρίσκεται σε ύψος 500 ποδιών (150 μέτρων περίπου) στον 50ο όροφο του Ritz-Carlton New York, στη διεύθυνση 25 W. 28th Street, στο Broadway. Το όνομα είναι ένας συνδυασμός των ισπανικών λέξεων για το σύννεφο (nube) και το φως (luz).

Το εσωτερικό του αποπνέει αίγλη Χρυσής Εποχής με πλούσιες βελούδινες υφές σε σκούρες χρωματικές αποχρώσεις και χρυσές πινελιές. Ο επισκέπτης θα έχει την εμπειρία να δοκιμάσει παρασκευές δια χειρός του Cocktail Innovator Miguel Lancha τις οποίες μπορεί να συνοδεύσει με στρείδια, φουά γκρα, χωνάκι bagel με τυρί κρέμα, αυγοτάραχο και μαύρο σουσάμι, αλλαντικά, τυριά ή χαβιάρι.

Οι θαμώνες έχουν την επιλογή είτε να μείνουν εντός της πολυτελούς σάλας ή -αν το επιτρέπει ο καιρός- να απολαύσουν τις δύο βεράντες. Η κομψή σάλα διαθέτει 132 καθίσματα, συμπεριλαμβανομένου του μπαρ, ενώ οι δύο βεράντες, διαθέτουν 12 και 20 θέσεις αντίστοιχα: όλα με θέα 270 μοιρών στην πόλη. Και στις δυο περιπτώσεις θα αποζημιωθούν από τον εμβληματικό ορίζοντα της πόλης.

220907 Nubeluz Cocktails and Sweet Cones Liz Clayman 1 1 220912 RITZ NUBELUZ13609 Bjo rn Wallander 1 1 .0 1 nubeluz 1 1

*Τα ποτά κοστίζουν 16 έως 24 δολάρια. Τα σνακ κοστίζουν από 6 έως 32 δολάρια, με εξαίρεση το χαβιάρι, που φτάνει τα 950 δολάρια για μια μερίδα Beluga.

*Το Nubeluz είναι ανοιχτό από Κυριακή έως Τετάρτη από τις 5 μ.μ. έως τα μεσάνυχτα και από Πέμπτη έως Σάββατο από τις 4 μ.μ. έως 1 π.μ. Απαιτούνται κρατήσεις.

Source | Uncrate

More Stories
schweppes brand ambassadors vasilis kyritsis 0(2)
Το Schweppes απογειώνει την εμπειρία κάθε cocktail μαζί με τον κορυφαίο bartender Βασίλη Κυρίτση
DIDÉE.GR