Quantcast
Shinola Hotel

Shinola Hotel: Το ξενοδοχείο ενός luxury brand που φιλοδοξεί να αναβαθμίσει το Detroit

Το Shinola Hotel, με βάση την ποιοτική δεξιοτεχνία και την άψογη εξυπηρέτηση, τοποθετημένο στο κέντρο της πόλης του Detroit, επιθυμεί να αποτελέσει το σαλόνι της.

Το boutique ξενοδοχείο, που βρίσκεται στο Detroit του Michigan, διαθέτει 129 δωμάτια σε συνολικά οκτώ ορόφους. Ο υπερτοπικός του σχεδιασμός είναι εμφανής παντού, από τα μίνι μπαρ με τα τοπικά προϊόντα, τα στρώματα στα κρεβάτια που κατασκευάζονται στο Michigan μέχρι τα έργα στους τοίχους -σχεδιασμένα στο Detroit από ντόπιους δημιουργούς.

Shinola Hotel

Με στόχο να είναι ένας τόπος συγκέντρωσης τόσο για κατοίκους του Detroit όσο και για τουρίστες, ο χώρος του lobby προσφέρει ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον για μια επαγγελματική συνάντηση, για ένα μεσημεριανό γεύμα μέχρι και για ποτό αργά το βράδυ.

Shinola Hotel

Τα δωμάτια και οι σουίτες έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα μια οικιστική και urban αισθητική -διαθέτουν δάπεδο από μασίφ ξύλο, άνετη επίπλωση και μοντέρνο διάκοσμο.

Shinola Hotel Shinola Hotel

Τα loft-style παράθυρα προσφέρουν άπλετο φυσικό φως, ενώ οι γήινες αποχρώσεις που έχουν επιλεχθεί δημιουργούν μια χαλαρωτική ατμόσφαιρα.

Shinola Hotel Shinola Hotel

Το Shinola Hotel επιπλέον διαθέτει καταστήματα και εστιατόρια, ένα εκ των οποίων είναι το βραβευμένο San Morello, που σερβίρει αυθεντική ιταλική κουζίνα με σπιτικά ζυμαρικά και πίτσες φτιαγμένες με τοπικά, εποχικά υλικά. Το δάπεδο του είναι κατασκευασμένο από πέτρα και έχει μοτίβο σκακιέρας σε λευκούς και μπρονζέ τόνους.

Shinola Hotel

Φωτογραφίες | Nicole Franzen

Source | design\milk

More Stories
Q4kpmjYjn42Qy4EaZZk2th 1920 80.jpeg
Portella: To ξενοδοχείο στη Μαγιόρκα που προασπίζεται το παρελθόν του με συγκρατημένη πολυτέλεια
DIDÉE.GR