Quantcast
MED11DD16679486411590F96FCF49AADF38 20220928125345 w2200 q80

Μαύροι και γήινοι χρωματισμοί σε ένα loft-style σουηδικό διαμέρισμα

Στα νεόκτιστα σπίτια η πρόκληση ώστε να  γίνουν άνετα και φιλόξενα είναι πάντα λίγο μεγαλύτερη. Στο συγκεκριμένο σουηδικό διαμέρισμα loft-style με το μοντέρνο εσωτερικό, η προσπάθεια αυτή φαίνεται να έχει ευοδωθεί.

Το διαμέρισμα διαθέτει loft-style αισθητική και διάκοσμο, με γκρίζα κουζίνα και μαύρα μεταλλικά κουφώματα που επιτρέπουν στο φυσικό φως να εισέρχεται και να πλημμυρίζει τους χώρους.

Για να μην ξεχωρίζει πολύ το μαύρο των παραθύρων, προστέθηκαν και άλλα μαύρα κομμάτια στο κομψό αυτό σκανδιναβικό εσωτερικό, όπως το εντυπωσιακό μαύρο έργο τέχνης πάνω από τον καναπέ.

Loft-Style Appartment

Επιπλέον έχουν προστεθεί κάποια μαύρα έπιπλα, τα οποία συνδυάζονται αρμονικά με τον υπόλοιπο διάκοσμο που έχει φυσικούς χρωματισμούς, ενισχύοντας με αυτό τον τρόπο το ξύλινο δάπεδο -χρωματικές επιλογές που διατηρούν τα πάντα ισορροπημένα.

Loft-Style Appartment

Τα σκούρα γκρι ντουλάπια κουζίνας, σε συνδυασμό με τον γκρι μαρμάρινο πάγκο από φυσική πέτρα και τα διακριτικά χερούλια από χρώμιο, αποτελούν το πιο ιδιαίτερο σημείο της κατοικίας ενώ εξυπηρετούν στη δημιουργία αντίθεσης με τους λευκούς τοίχους.

Loft-Style Appartment Loft-Style Appartment

Η διάταξη της κουζίνας είναι ευρύχωρη και ενιαία με το καθιστικό και την τραπεζαρία.

Loft-Style Appartment

Ενώ στη χρωματική παλέτα του υπνοδωματίου έχουν χρησιμοποιηθεί πιο ανοιχτές αποχρώσεις, οι γκρι ντουλάπες προσθέτουν αντίθεση σε αυτό το δωμάτιο. Τα χερούλια είναι της ίδιας σειράς με αυτά της κουζίνας.

Loft-Style Appartment Loft-Style Appartment

Οι χώροι διαβίωσης σε αυτό το μοντέρνο loft-style διαμέρισμα έχουν σχεδιαστεί με προσοχή στη λεπτομέρεια που αναδεικνύει τα βασικά χαρακτηριστικά αυτού του σύγχρονου -βιομηχανικής αισθητικής- κτιρίου.

Loft-Style Appartment Loft-Style Appartment Loft-Style Appartment Loft-Style Appartment

Source | Historiska Hem

More Stories
crash miumiu ss24 2 1600x900
Endless Summer: H καμπάνια για τη συλλογή S/S 2024 του οίκου Miu Miu
DIDÉE.GR