Quantcast
Malone Souliers 05 1 1 1600x1000 1

Η Malone Souliers κάνει το ντεμπούτο της στον κόσμο των αξεσουάρ με μια συλλογή τσαντών

Αφού εδραίωσε τη θέση της στον κόσμο των υποδημάτων πολυτελείας, ήταν αναμενόμενο η Malone Souliers να  επεκταθεί και στα αξεσουάρ. Η πρώτη σειρά τσαντών είναι γεγονός, με τις τσάντες να βρίσκονται ήδη στα ράφια της κορυφαίας μπουτίκ του Λονδίνου, ακριβώς την περίοδο των γιορτών.

VIVIEN 3 FUSCHIA SATIN A 329x400 1

“Τα παπούτσια και οι τσάντες είναι άρρηκτα συνδεδεμένα στη δική μας οπτική για τη μόδα” , εξηγεί η ιδρύτρια και δημιουργική διευθύντρια Mary Alice Malone. “Το όνομα Malone Souliers έχει γίνει συνώνυμο με τα ψηλοτάκουνα υποδήματα κατά συνέπεια οι τσάντες δεν θα μπορούσαν να λείπουν από μια ολοκληρωμένη εμφάνιση”.

Πορευόμενοι με τη δεξιοτεχνία, την καινοτομία και την προσπάθεια για παραγωγή μηδενικών αποβλήτων του Οίκου, κάθε δημιουργία αντικατοπτρίζει αυτή ακριβώς τη φιλοσοφία.

malone souliers handbags 3 1

Συγκεκριμένα την συλλογή απαρτίζουν τέσσερα κομμάτια: Η τσάντα Audrey – μια structured, τετράγωνου σχήματος τσάντα με κούμπωμα από κρύσταλλο (σε δέρμα ή σατέν), η Ingrid μια δερμάτινη τσάντα τύπου bucket με μεταλλική λαβή -το τέλειο statement αξεσουάρ για μίνιμαλ εμφανίσεις,  Τη συλλογή ολοκληρώνουν η εκλεπτυσμένη Rita (σε δέρμα ή σατέν) και το σατέν clutch Vivien (συνοδεύεται από αλυσίδα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο ως φάκελος όσο και ως τσάντα ώμου) -και οι τέσσερις σε περιορισμένες χρωματικές επιλογές.

Malone Souliers 12 1 1638x2048 1

Source | Mojeh

More Stories
Grande Bretagne web
150 Χρόνια Μεγάλη Βρεταννία: Always Grand
DIDÉE.GR