Quantcast
1669907274 jimmy choo x timberland 8 inch puffer boot 1

Jimmy Choo x Timberland: Η νέα συνεργασία που εμπνέεται από τη Νέα Υόρκη

Μετά από μια επιτυχημένη συνεργασία το 2020, η Timberland συνεργάζεται ξανά με τον οίκο Jimmy Choo, με αποτέλεσμα μια capsule συλλογή εμπνευσμένη από την Νέα Υόρκη. Το κίτρινο μποτάκι της Timberland φιλτράρεται υπό την επιδέξια καθοδήγηση της Sandra Choi και της δημιουργικής ομάδας του Harlem’s Fashion Row (πρακτορείο με έδρα τη Νέα Υόρκη που δίνει την ευκαιρία σε ανερχόμενους- Μαύρους και Λατίνους- δημιουργούς να ανελιχθούν).

“Η συνεργασία με τους Harlem’s Fashion Row και τη σχεδιάστρια Shanel Campbell  (ανερχόμενη σχεδιάστρια, μέλος του Harlem’s Fashion Row) έφερε μια νέα διάσταση στη συνεργασία. Η Shanel εμφύσησε στη συλλογή την αυθεντική, νεοϋορκέζικη δημιουργική της άποψη- μια αληθινή Νεοϋορκέζα που ζει και αναπνέει τον ζωντανό παλμό αυτής της δυναμικής πόλης. Λατρεύω να συνεργάζομαι με δημιουργικούς νέους. Αυτή η συλλογή γιορτάζει την αστική αίγλη και τον εκλεκτικισμό της πόλης, αποτίοντας φόρο τιμής στο κλασικό μποτάκι της Timberland.” αναφέρει η Sandra Choi.

1669909923 jimmy choo x timberland mens 6 inch graffiti boot wheat gold 1

“Χωρίς αμφιβολία η κύρια πηγή έμπνευσής μου είναι οι άνθρωποι της Νέας Υόρκης- από αυτούς που βλέπω καθημερινά στα μέσα μεταφοράς μέχρι τους επιχειρηματίες της Wall Street: αυτοί διαμορφώνουν ό,τι δημιουργώ.” σχολιάζει η Shanel Campbell.

Η συνεργασία Jimmy Choo x Timberland είναι ήδη διαθέσιμη από τις 30 Νοεμβρίου 2022 σε μπουτίκ Jimmy Choo, σε καταστήματα Timberland και σε επιλεγμένα καταστήματα ενώ περιλαμβάνει επτά ανδρικά και γυναικεία κομμάτια: βελούδινες μπότες σε ροζ απόχρωση, κλασικά μποτάκια nubuck με το λογότυπο Jimmy Choo εμπνευσμένο από τα γκράφιτι, μια μαύρη μπότα διακοσμημένη με κρύσταλλα Swarovski. Η συλλογή ολοκληρώνεται με μια έκδοση στιλέτο της εμβληματικής μπότας Timberland καλυμμένης εξ ολοκλήρου με κρύσταλλα Swarovski, διαθέσιμη σε περιορισμένη έκδοση αποκλειστικά στις μπουτίκ Jimmy Choo.

1669909710 jimmy choo x timberland 6 inch crystal boot a 1 1669909726 jimmy choo x timberland patent leather harness boot a 1 1669909944 jimmy choo x timberland mens 8 inch puffer boot a 1

“Αν και το brand μας γεννήθηκε στην περιοχή New England το 1973, πάντα θεωρούσαμε τη Νέα Υόρκη ως το δεύτερο σπίτι μας. Αυτή η κοινότητα μας βοήθησε να γίνουμε αυτό που είμαστε σήμερα, γι’ αυτό ήμασταν τόσο ενθουσιασμένοι που συνεργαστήκαμε με τη Harlem’s Fashion Row. Ήταν τιμή μας που δουλέψαμε με τη Shanel και τη Sandra Choi του Jimmy Choo με αποτέλεσμα μια τόσο μοναδική συλλογή.” εξηγεί η Drieke Leenknegt, CMO της Timberland.

JIMMY CHOO X TIMBERLAND 6 INCH GRAFFITI BOOT BLACK A 1

Source | L’ OFFICIEL ITALIA

More Stories
Lemon 4
Το “Lemon” γιορτάζει 6 χρόνια στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
DIDÉE.GR