Quantcast
didee opi1

Το σαγηνευτικό “Big Apple Red” της OPI γίνεται ο μύθος ενός πραγματικού παραμυθιού

Πρωτογανωστής εδώ και αιώνες σε μύθους, θρύλους και παραμυθία, το κόκκινο μήλο λειτουργεί ως σύμβολο της σαγήνης, του έρωτα, του πειρασμού, της επιθυμίας, αλλά και της νεότητας. Το βερνίκι νυχιών της σειράς OPI Classics “Big Apple Red”, με τη βαθυκόκκινη απόχρωση, έγινε κι αυτό instant classic, σαν τα αγαπημένα μας παραμύθια.

Η Αθηνά Μουρκούση ποζάρει σαγηνευτικά στο φακό του φωτογράφου Πάνου Γεωργίου, ενώ το έντονο κόκκινο βερνίκι της OPI “Big Apple Red” που φοράει, τη μεταμορφώνει στην πρωταγωνίστρια του μύθου που στο τέλος θα κατακτήσει τον κόσμο. Φορτισμένο με χιλιάδες συμβολισμούς, το κόκκινο αυτό αντανακλά από τις άκρες των δαχτύλων της κυριαρχία και γοητεία.

didee opi2

Εμπνευσμένο από ιστορίες ενδυνάμωσης και μύθους για γυναίκες – σύμβολα, το βερνίκι “Big Apple Red” είναι η ιδανική επιλογή για δυναμικές γυναίκες γεμάτες αυτοπεποίθηση που γνωρίζουν πολύ καλά ότι δεν χρειάζεται τίποτα περισσότερο από την εμπιστοσύνη στο κλασικό κόκκινο για να αναδείξουν τη θελκτικότητά τους. Μαζί με ένα εξίσου έντονο κόκκινο κραγιόν και ένα perfect cat eye είναι έτοιμες να κλέψουν την παράσταση.

Τα OPI Classics είναι μια συλλογή από κορυφαία OPI Lacquers που επαναπροσδιορίζουν το χρώμα καλύπτοντας όλο το χρωματικό φάσμα. Εξελίσσονται διαρκώς έτσι ώστε να διασφαλίζουν ότι όλες οι αποχρώσεις είναι πάντα διαθέσιμες. Γνωστά για την καινοτόμα φόρμουλά τους, τα μοντέρνα χρώματα και τα εμβληματικά ονόματα, τα βερνίκια νυχιών της OPI είναι πλούσια, ανθεκτικά και μακράς διαρκείας, προσφέροντας μια προσιτή πολυτέλεια στις γυναίκες που θα τα επιλέξουν.

Η OPI φέτος γιορτάζει 40 χρόνια γεμάτα χρώμα, 40 χρόνια μας εμπνέει να εκφραζόμαστε, να αγκαλιάζουμε κάθε κομμάτι της προσωπικότητάς μας και να γινόμαστε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας.

@opi_greece

#OPI40YEARSOFCOLOR
#OPIICONS

More Stories
bar kar 03 1024x683 (1)
Bar Kar: Ένα εστιατόριο-επιτομή της αρχέγονης μαγειρικής
DIDÉE.GR