Quantcast
opi didee2

To “Mod about you“ της OPI είναι μια χρονομηχανή των επαναστατικών και αθώων χρόνων των 60’s

Μια αστική φυλή με σύμβολό της το απαράμιλλο στιλ και μεταφορικό μέσο τη λατρεμένη βέσπα ήταν οι Mods, που γεννήθηκαν στο Λονδίνο στα τέλη της δεκαετίας του ‘50. Η αισθητική τους σφράγισε την επόμενη δεκαετία και πλέον έχει ταυτιστεί με το “εκλεπτυσμένο”, όπως το απαλό, κρεμένιο ροζ βερνίκι νυχιών “Mod about you” της σειράς OPI Classics.

Η Αθηνά Μουρκούση ποζάρει νωχελικά στο φακό του φωτογράφου Πάνου Γεωργίου σαν ένα κορίτσι των mods, ενώ το βερνίκι νυχιών “Mod about you” της OPI χαρίζει λεπτότητα και κομψότητα όχι μόνο στις άκρες των δαχτύλων της, μα σε όλη της την εικόνα. Μία τόσο μοντέρνα, ροζ απόχρωση που θυμίζει παγωτό φράουλα των παιδικών μας χρόνων. 

Όχι ένα απλό βερνίκι, αλλά μια χρονομηχανή για τα “επαναστατικά” και αθώα 60s’, το “Mod about you” μπορεί να δώσει αυτό το retro touch σε ένα outfit που αποτελείται από τα αγαπημένα vintage κομμάτια της ντουλάπας σας, ενώ συνδυάζεται τέλεια με ένα ζευγάρι chunky σκουλαρίκια και έντονη σκιά στα μάτια, συμπληρώνοντας το ιδανικό look που θας σας μεταμορφώσει στο απόλυτο “it girl” της εποχής.  

opi didee1

Τα OPI Classics είναι μια συλλογή από κορυφαία OPI Lacquers που επαναπροσδιορίζουν το χρώμα καλύπτοντας όλο το χρωματικό φάσμα. Εξελίσσονται διαρκώς έτσι ώστε να διασφαλίζουν ότι όλες οι αποχρώσεις είναι πάντα διαθέσιμες. Γνωστά για την καινοτόμα φόρμουλά τους, τα μοντέρνα χρώματα και τα εμβληματικά ονόματα, τα βερνίκια νυχιών της OPI είναι πλούσια, ανθεκτικά και μακράς διαρκείας, προσφέροντας μια προσιτή πολυτέλεια στις γυναίκες που θα τα επιλέξουν.

Η OPI φέτος γιορτάζει 40 χρόνια γεμάτα χρώμα, 40 χρόνια μας εμπνέει να εκφραζόμαστε, να αγκαλιάζουμε κάθε κομμάτι της προσωπικότητάς μας και να γινόμαστε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας. 

@opi_greece

#OPI40YEARSOFCOLOR
#OPIICONS

More Stories
bar kar 03 1024x683 (1)
Bar Kar: Ένα εστιατόριο-επιτομή της αρχέγονης μαγειρικής
DIDÉE.GR