Quantcast
bc2

Never Ending Stories: Η τελευταία συλλογή του Brunello Cucinelli από κασμίρ

Η συλλογή “Never Ending Stories” του Ιταλικού brand αποτελεί μια συλλογή πολυτελών ανδρικών και γυναικείων κομμάτιων κατασκευασμένα από κασμίρ. Πουλόβερ με ζιβάγκο ή με φερμουάρ, ζεστά, απίστευτα απαλά και πολυτελή χάρη στον ισχυρό και εκλεπτυσμένο χαρακτήρα του κασμίρ.

Στο πλαίσιο της συλλογής αυτής- το με έδρα το Σολομέο της Ιταλίας brand του Brunello Cucinelli- γιορτάζει τις πιο κλασικές σιλουέτες του,  κυκλοφορώντας μια συλλογή που αποτελείται από επιλογή μερικών από τα πιο από εκλεπτυσμένα κομμάτια από πολυτελές κασμίρ για άνδρες και γυναίκες.

Για τις γυναίκες, λεπτά ζιβάγκο και κοντομάνικα, που αποτελούν ιδανικά κομμάτια για layering ή συνδυασμό με blazer αλλά και πλεκτά με αστραφτερά νήματα για πιο glam περιστάσεις.

Για τους άνδρες, πουλόβερ με φερμουάρ και ζακέτες, τα οποία αποπνεόυν την ασύγκριτη Ιταλική φινέτσα.

Το brand εστιάζει στο διαχρονικό χαρακτήρα της μόδας κάτι που συνάδει με την αφοσίωσή του σε κλασικά σχέδια που αντέχουν στις τάσεις και τις εποχές.

Το κασμίρ μπορεί να αποτελεί ένα ζεστό υλικό, αλλά οι θερμορυθμιστικές του ιδιότητες εξασφαλίζουν ότι μπορεί να φορεθεί και το καλοκαίρι με τα ελαφριά αυτά πλεκτά να μοιάζουν εξίσου κομψά με λινά κομμάτια ή υφασμάτινα παντελόνια chinos όταν ο καιρός το επιτρέπει.

brunellogallery 0

More Stories
66c33f566926f62c821dc2b5f47f94f3
Ένα ατμοσφαιρικό διαμέρισμα στο Λονδίνο όπου δεσπόζει το βαθύ πράσινο
DIDÉE.GR