Μια παλιά αποθήκη γίνεται βραβευμένο εστιατόριο στη Μπανγκόκ

Μια αποθήκη για τρακτέρ στη Μπανγκόκ, μετατράπηκε το 2014 σε ένα εστιατόριο υψηλών προδιαγραφών. Αυτή η απίστευτη ανακαίνιση έγινε πράξη από το Hypothesis, ένα design agency με έδρα την Ταϊλάνδη. Για το συγκεκριμένο έργο μάλιστα, η εταιρεία design κέρδισε το Inside Award 2015.

Επιθυμία τους ήταν να διατηρήσουν το περιεχόμενο της ρουστίκ εργοστασιακής αποθήκης και να επαναχρησιμοποιήσουν παλιά υλικά, προκειμένου να ελαχιστοποιήσουν έτσι το κόστος της ανακαίνισης. Παράλληλα εκσυγχρόνισαν το χώρο με μεγάλα παράθυρα και μια εντυπωσιακή οροφή που γέμισαν με φυτά.

bangkokrestaurant11-900x1072bangkokrestaurant-10-900x601 bangkokrestaurant-9-900x601 bangkokrestaurant-8-900x601 bangkokrestaurant-7-900x601 bangkokrestaurant-5-900x601 bangkokrestaurant-4-900x601 bangkokrestaurant-3-900x601 bangkokrestaurant-2-900x601 bangkokrestaurant-1-900x601

Πηγή: Fubiz

  1. […] Vivarium Ένας εργοστασιακός, εσωτερικός χώρος στη Μπανγκόκ μετατράπηκε σ’ εστιατόριο, μέσα στο οποίο το παλιό αλληλεπιδρά με το καινούργιο. Διατηρήθηκε το περιεχόμενο της ρουστίκ, εργοστασιακής αποθήκης ενώ τα να παλιά υλικά επαναχρησιμοποιήθηκαν, προκειμένου να ελαχιστοποιηθεί έτσι το κόστος της ανακαίνισης. […]

Your email address will not be published. Required fields are marked *

INSTAGRAM
FOLLOW DIDEE