Quantcast
bernad

María Bernad: Ωδή στο ανδρόγυνο στυλ

Γράφει η Φένια Ζάννη

Με μια επίσκεψη στον Instagram λογαριασμό της, θα καταλάβεις αμέσως περί τίνος πρόκειται. Η María Bernad δεν είναι μια συνηθισμένη fashion blogger που σε «πνίγει» με τις διαφημίσεις και τα αγαπημένα της brands. Ο μινιμαλισμός ίσως τη χαρακτηρίζει στα περισσότερα outfits της όμως δεν ακολουθεί την ασφαλή πεπατημένη που της αποδίδει σίγουρους followers. Προτιμά τα ανοιχτά χρώματα, ενώ συχνά πειραματίζεται με υφές, μοτίβα και κομμάτια, με τα οποία δημιουργεί απροσδόκητους συνδυασμούς.

Έχει ανάγει το λευκό σε must χρώμα, τόσο για τις θερινές εποχές της άνοιξης και του καλοκαιριού, όσο και για το φθινόπωρο και το χειμώνα, αρκεί να συνδυαστεί με τον σωστό τρόπο. Το μπεζ αποτελεί μια ακόμη λατρεία για την blogger, χρώμα που προτιμά κυρίως για να ολοκληρώνει τα ανδρόγυνα σύνολά της. Ανδρόγυνο στυλ και María Bernad πάνε μαζί, άλλωστε! Λευκοί, μαύροι ή μπεζ είναι οι τόνοι που προτιμά για τα σύνολά της.

Μεγάλη πρόκληση των fashion bloggers είναι να ξεχωρίζουν από τη μάζα, χωρίς όμως να φτάνουν τα όρια της υπερπροσπάθειας, όπως επίσης και να πείθουν τους ακόλουθούς τους να βλέπουν με μια άλλη ματιά κομμάτια που μέχρι τώρα δεν είχαν σε εκτίμηση. Η Bernad, λοιπόν, έχει καταφέρει να εισάγει ξανά στον fashion τομέα την κλασική ζώνη των 90s με την μεταλλική αγκράφα. Είτε με μια ευδιάκριτη τοποθέτηση της Moschino στην αγκράφα, είτε με ένα απλό μεταλλικό δέσιμο, από τα ανδρόγυνα σύνολά της δεν λείπουν ποτέ οι αγαπημένες της ζώνες, τις οποίες συνδυάζει άψογα και με ψηλόμεσες πλισέ φούστες. Τα παντελόνια που προτιμά είναι σχεδόν πάντοτε ψηλοκάβαλα, ενώ τα ανδρόγυνά της δημιουργούν πάντα χρωματικά σετ.

View this post on Instagram

So 90's; suit up!

A post shared by María Bernad (@maria_bernad) on

View this post on Instagram

How to wear skirts; seems like art. #home

A post shared by María Bernad (@maria_bernad) on

Έναν ακόμη φόρο τιμής αποτίει στα off shoulder μπλουζάκια. Λευκά, μπεζ ή γαλάζια, σχεδόν πάντα ανοιχτόχρωμα, τα φορά συνδυασμένα με απλά chokers, αναδεικνύοντας το πιο σέξι κομμάτι του γυναικείου σώματος, τις κλείδες. Εξάλλου η Bernad, έχει το ιδανικό σώμα για να αναδείξει τέτοιου είδους μπλούζες, ενώ ο μακρύς λαιμός της την ευνοεί για να προβάλλει άψογα τα chokers.

https://www.instagram.com/p/BFZnvJLRppj/?taken-by=maria_bernad

Η κομψότητα αποτελεί χαρακτηριστικό της María Bernad. Για να υπογραμμίσει το στυλ της με λεπτομέρειες που το αναδεικνύουν ακόμη περισσότερο, επιλέγει να φορά φουλάρια από μετάξι, δένοντάς τα ενίοτε στο λαιμό αλλά και τυλίγοντάς τα γύρω από το σώμα της με περίτεχνους τρόπους, σαν μικρά cropped tops. Τα μεταξωτά φουλάρια φέρουν, συνήθως, εντυπωσιακά μοτίβα σε γήινους τόνους, δίνοντας ένα θαυμάσιο αποτέλεσμα με άπλετη κομψότητα. Οι υπερβολές δεν έχουν θέση στα outfits της Bernad, αφού η ίδια αποτελεί υπέρμαχο της κομψότητας. Βέβαια, ως γνωστόν, “less is more”.

View this post on Instagram

Weekend mood in 3, 2, 1…

A post shared by María Bernad (@maria_bernad) on

More Stories
Q4kpmjYjn42Qy4EaZZk2th 1920 80.jpeg
Portella: To ξενοδοχείο στη Μαγιόρκα που προασπίζεται το παρελθόν του με συγκρατημένη πολυτέλεια
DIDÉE.GR