Quantcast
Vipp Cold Hawaii 15 (1)

Vipp Cold Hawaii: H απομονωμένη κατοικία στο Εθνικό Πάρκο Thy της Δανίας

Η πρώην εξοχική κατοικία ενός ψαρά στο Εθνικό Πάρκο Thy στη Δανία, ανακαινίστηκε από την εταιρεία Vipp και πλέον απευθύνεται σε λάτρεις του σερφ και σε όσους λαχταρούν μια δόση slow living.

Το Εθνικό Πάρκο Thy βρίσκεται στη βορειοδυτική Γιουτλάνδη (Jutland) και πρόκειται για μια περιοχή σχετικά επίπεδη με χαμηλούς λόφους. Το ανακαινισμένο δημιούργημα της εταιρίας βρίσκεται εντός του πάρκου, σε ένα απομακρυσμένο παραθαλάσσιο οικόπεδο.

Vipp Cold Hawaii

Το τοπικό αρχιτεκτονικό στούντιο Hahn Lavsen και η σχεδιάστρια Julie Cloos Mølsgaard ανέλαβαν τον σχεδιασμό του σπιτιού, το οποίο oνόμασαν Vipp Cold Hawaii για να τιμήσουν την ευρύτερη θαλάσσια περιοχή των 31 surf spots.

Οι εσωτερικοί χώροι που δημιουργήθηκαν έχουν ιδιαίτερο χαρακτήρα, ο οποίος συνδυάζει αρμονικά στυλ country και μινιμαλισμό.

Vipp Cold Hawaii Vipp Cold Hawaii Vipp Cold Hawaii

Τα δάπεδα από τούβλο και οι ασβεστωμένοι τοίχοι αποτελούν μια σύνδεση μεταξύ παρόντος και παρελθόντος, με τη μεταλλική κουζίνα, τις καρέκλες της τραπεζαρίας και τα υποπόδια σε σχήμα κολοκύθας -όλα της Vipp- να ανήκουν σαφώς στη σφαίρα του σύγχρονου σχεδιασμού.

Vipp Cold Hawaii Vipp Cold Hawaii Vipp Cold Hawaii Vipp Cold Hawaii

Source | The Spaces

More Stories
likewomangr schiaparelli sneakers 1 10a15e6d (1)
Schiaparelli Couture: Τα χρυσά trainers δια χειρός Daniel Roseberry
DIDÉE.GR