Quantcast
02 FENDI Mens FW23 24 Golf Capsule 1080x1065

H παράδοση συναντά την καινοτομία στην golf capsule συλλογή του οίκου Fendi

Μια συλλογή η οποία δεν είναι απλά ένας συνδυασμός μόδας και αθλητισμού, αλλά πρόκειται για την επιτομή μιας εξαιρετικής αλληλεπίδρασης κληρονομιάς και νεωτερικότητας, ένα επίτευγμα που μπορεί να υλοποιηθεί μόνο από μια ισχυρή ομάδα όπως αυτή της FENDI.

Η κομψότητα και ο σπορ χαρακτήρας δε συνδυάζονται απλώς, αλλά ισορροπούν αριστοτεχνικά στη συλλογή golf FENDI. Διακοσμημένη με το εμβληματικό λογότυπο του οίκου FENDI FF, αυτή η σειρά ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις ενός γκόλφερ που επιθυμεί να συνδυάσει το στυλ με την άνεση, με εκλεπτυσμένο όμως τρόπο.

FENDI Mens FW23 24 Golf Capsule

Η δημιουργία αυτής της συλλογής ήταν ένα ενδιαφέρον ταξίδι από μόνη της. Κάθε κλωστή, δομή, κάθε υλικό που επιλέχθηκε αντικατοπτρίζει την προσπάθεια των σχεδιαστών του οίκου FENDI να συλλάβουν την ουσία του αθλήματος και του αθλητή (ρυθμός παιχνιδιού, ένταση της αναμονής, αίσθημα της μικρής -σιωπηλής- νίκης σε κάθε πίστα). Οι σχεδιαστές, καταξιωμένοι για τη σχολαστική τους προσοχή στη λεπτομέρεια, δημιούργησαν κάτι περισσότερο από απλές εμφανίσεις και αξεσουάρ που τις ολοκληρώνουν. Δημιουργούσαν μια εμπειρία που περιελάμβανε τα πάντα: ευκολία, άνεση, πολυτέλεια, αρμονία.

FENDI Mens FW23 24 Golf Capsule

Επιλέγοντας μια μπεζ και μπλε ναυτική παλέτα, αυτή η συλλογή απηχεί τη γαλήνια ατμόσφαιρα των καταπράσινων πράσινων γηπέδων γκολφ κάτω από τον καθαρό ουρανό.

FENDI Mens FW23 24 Golf Capsule

Η διακριτική τοποθέτηση του λογότυπου FF στον γιακά των polo shirts υποδηλώνει την πανταχού παρούσα κομψότητα της FENDI, εναρμονισμένη με τη χάρη και τη λειτουργικότητα ενός πρακτικού ρούχου.

FF Mens FW23 24 Golf Capsule

Τα αξεσουάρ αποτελούν μια απρόσκοπτη συνέχεια της συλλογής. Η τσάντα γκολφ, κατασκευασμένη είτε από μαύρο δέρμα Cuoio Roma είτε από το εμβληματικό ύφασμα με το λογότυπο FF σε απόχρωση του καφέ, αποτελεί ένδειξη πολυτέλειας, ξεπερνώντας τη λειτουργική της διάσταση.

FF Mens FW23 24 Golf Capsule

FENDI Mens FW23 24 Golf Capsule

Επίσης, ένα ιδιαίτερο και ξεχωριστό κάλυμμα για μπαστούνι του γκολφ που ενσαρκώνει μεταξύ άλλων και τη “ζεστασιά” του οίκου FENDI,  έχει τη μορφή ενός (τύπου λούτρινου) αρκουδιού ενώ είναι φτιαγμένο από το πιο απαλό καφέ κασμίρ με το λογότυπο FF.

FENDI Mens FW23 24 Golf CapsuleFF Mens FW23 24 Golf Capsule

Source | rain mag

More Stories
Lemon 4
Το “Lemon” γιορτάζει 6 χρόνια στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
DIDÉE.GR