Quantcast
clarke café HERO 1024x663 (1)

Το IVY Studio φέρνει μια γεύση Ιταλίας στο νέο Clarke Café του Μόντρεαλ

Η δημιουργική ομάδα του IVY Studio ήθελε αυτό το Clarke Café, αγαπημένο στέκι του Μόντρεαλ, να εγκατασταθεί στο νέο του κτίριο διαθέτοντας σχεδιαστικές επιλογές που παραπέμπουν σε παραδοσιακό ιταλικό καφέ.

Το νέο καφέ βρίσκεται στο Pointe-Saint-Charles και πρόκειται για το δεύτερο “σπίτι” του Clarke Café στην ευρύτερη γειτονιά. Σύμφωνα με το IVY Studio, στόχος ήταν να “διατηρηθεί η αγαπημένη, φιλόξενη γοητεία του Clarke και να εξασφαλίσει την οικειότητα σαν να ήταν εκεί από πάντα, αντί για μια νέα προσθήκη στην περιοχή” .

Η ομάδα σχεδιασμού στράφηκε σε μια νοσταλγική διάθεση για να το πετύχει, ενσωματώνοντας σχεδιαστικές επιλογές όπως το πάτωμα σκακιέρα, τους ξύλινους πάγκους και τα πράσινα μαρμάρινα τραπέζια. Ένα μίνι παντοπωλείο προϊόντων που εισάγονται από την Ιταλία ολοκληρώνει το concept της ιταλικής επιρροής.

Το μενού του Clarke Café είναι εξίσου ανεπιτήδευτο, με μια λίστα σάντουιτς με αλλαντικά και τυριά ιταλικής προέλευσης καθώς και αραντσίνι και κανόλι. Στην πραγματικότητα, τα σάντουιτς του εμφανίζονται τακτικά στις λίστες του Time Out με τα καλύτερα στην πόλη.

Clarke Café Montreal Clarke Café Montreal Clarke Café Montreal Clarke Café Montreal Clarke Café Montreal Clarke Café Montreal

1207 Rue Shearer, Μόντρεαλ, Κεμπέκ, H3K 2J9 Καναδάς

Source | The Spaces

More Stories
GB 2 WEB
Ξεχωριστές προτάσεις για το Πάσχα στο Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία
DIDÉE.GR