Quantcast
footer (1)

Ganni X Barbour: Η συνέχεια της συνεργασίας

“Η ανταπόκριση ήταν συντριπτική”, αναφέρει η δημιουργική διευθύντρια του Σκανδιναβικού brand GANNI, Ditte Reffstrup, για την πρώτη συνεργασία με τη βρετανική Barbour, η οποία ξεκίνησε στα τέλη του περασμένου έτους. “Τα κομμάτια εξαντλήθηκαν γρήγορα και οι πελάτες ζητούσαν περισσότερα”. Τον επόμενο μήνα, η Ganni με την Barbour εκπληρώνει αυτή την επιθυμία με μια συλλογή εννέα κομματιών.

Ganni X Barbour

“Η συλλογή είναι ένα μείγμα και των δύο brands και για μένα αυτό είναι που κάνει τη συνεργασία τόσο δυνατή, το γεγονός ότι μπορείς να δεις καθαρά το DNA και των δύο”, εξηγεί η Nicola Brown, επικεφαλής γυναικείων ενδυμάτων στην Barbour. “Εμβληματικές λεπτομέρειες της Barbour, όπως η χρήση κερωμένου υφάσματος και οι γιακάδες από κοτλέ ύφασμα, συνδυάζονται με εντυπωσιακές αναλογίες και έντονα prints που παραπέμπουν στη φιλοσοφία της GANNI”.

Ganni X Barbour

“Το αποτέλεσμα είναι η επίτευξη της τέλειας ισορροπίας μεταξύ του εμβληματικού στυλ της Barbour και του παιχνιδιάρικου twist μας”, συνεχίζει η Ditte, η οποία εξηγεί : “Οι σιλουέτες Barbour παρείχαν τον τέλειο καμβά για να εμφυσήσουμε τη δημιουργικότητά μας και να δημιουργήσουμε κομμάτια που είναι τόσο κλασικά όσο και μοντέρνα” , ενώ καταλήγει λέγοντας ότι η συλλογή Ganni x Barbour 2.0 είναι “ακόμα πιο χαρούμενη” από την πρώτη.

Τα υφάσματα της Barbour και το ταρτάν pattern συνδυάζονται με το σήμα κατατεθέν λεοπάρ pattern της GANNI με αποτέλεσμα oversized πανωφόρια, κασκόλ και καπέλα.

Ganni X Barbour

Έχοντας δημιουργήσει την πρώτη συλλογή κατά τη διάρκεια του Covid, η διαδικασία σχεδιασμού της δεύτερης συλλογής ήταν πολύ πιο συνεργατική. “Η δουλειά της ομάδας της Barbour ήταν πραγματικά εμπνευσμένη. Η δεξιοτεχνία που βάζουν στη δουλειά τους είναι πραγματικά εντυπωσιακή”, αναφέρει η Ditte με αφορμή την επίσκεψή της στα κεντρικά γραφεία της μάρκας South Shields.

Παραμένοντας πιστή στην φιλοσοφία και των δύο brands για βιωσιμότητα, η συλλογή είναι κατασκευασμένη από πιστοποιημένο οργανικό κερωμένο βαμβάκι και ανακυκλωμένο πολυαμίδιο. Τα παλτό καλύπτονται από το πρόγραμμα Wax For Life της Barbour, το οποίο επιτρέπει σε οποιοδήποτε μπουφάν να αποσταλεί πίσω στο εργοστάσιο για επισκευή και κέρωμα, όποτε αυτό απαιτείται.

Ganni X Barbour Ganni X Barbour 1Ganni X Barbour

H συλλογή Ganni X Barbour 2.0 θα είναι διαθέσιμη για αγορά online στο Ganni.com και στο Barbour.com και σε επιλεγμένα καταστήματα από τις 3 Νοεμβρίου.

Sources | British VOGUE, Harper’s Bazaar, Hypebeast

More Stories
Grande Bretagne web
150 Χρόνια Μεγάλη Βρεταννία: Always Grand
DIDÉE.GR