Quantcast
TEKLA BIRKENSTOCK HOMEFOOTWEAR MAUVE LOOKBOOK 10 (1)

Birkenstock x Tekla: Εμβληματικές σιλουέτες της Birkenstock και κλασικά σχέδια της Tekla σε μια limited edition συλλογή

Τι κοινό μπορεί να έχουν τα δυο brands, Birkenstock και Tekla;

To πρώτο brand, η εταιρεία υποδημάτων με έδρα τη Γερμανία, γνώρισε θεαματικές πωλήσεις των εργονομικών της υποδημάτων κατά τη διάρκεια του lockdown – τα αγαπημένα σανδάλια Arizona και τα καλλίγραμμα Boston έγιναν παπούτσια της εποχής της πανδημίας, για πολλούς ανθρώπους.

Στο ίδιο πνεύμα, η Tekla, μια εταιρεία “γεννημένη” στην Κοπεγχάγη με ειδίκευση στα σύγχρονα οικιακά είδη, γνώρισε άνθηση την ίδια περίοδο με τα πολυτελή κλινοσκεπάσματα, τα loungewear, τις μαλακές κουβέρτες και πετσέτες της να μονοπωλούν τις ηλεκτρονικές shopping bags.

TEKLA BIRKENSTOCK SLEEPWEAR WHEATSTRIPES LOOKBOOK

Τώρα, τα δυο brands, ανακοίνωσαν μια συνεργασία – που ξεκίνησε ως μέρος της σειράς 1774 της Birkenstock. “Στην Tekla, έχουμε την τύχη να συνεργαζόμαστε με αυτούς που θαυμάζουμε, συνδέοντας κοινές αξίες όπως η ποιότητα, η διάρκεια στο χρόνο, η δεξιοτεχνία και η ομορφιά. Με τη φήμη της Birkenstock για τη λειτουργικότητα και την ποιότητα, η συνεργασία αυτή ένιωθε σαν κάτι απόλυτα φυσικό.”, ανέφερε ο Charlie Hedin, ιδρυτής και δημιουργικός διευθυντής της Tekla.

Η συλλογή σηματοδοτεί μια σημαντική στιγμή και για τα δύο brands: είναι η πρώτη φορά που η Birkenstock μπαίνει στη “σφαίρα” της ένδυσης, ενώ η Tekla γιορτάζει την πρώτη της επαφή με τον κόσμο των υποδημάτων.

Τα unisex ενδύματα ύπνου –τα οποία είναι εξίσου κατάλληλα να φορεθούν και εκτός σπιτιού– αποτελούνται από καφτάνια, πουκάμισα με γιακά, σορτς και παντελόνια, όλα φτιαγμένα από ελαφριά βαμβακερή ποπλίνα, ενώ διαθέτουν υπερμεγέθη εφαρμογή και είναι ευέλικτα για mix and match.

TEKLAxBIRKENSTOCK

Κατά τα πρώτα στάδια της συνεργασίας, οι μάρκες αναζήτησαν έμπνευση στο αρχείο τους. Φυσικά, τα best seller της Birkenstock ήταν πρώτα στη λίστα από τη φάση ακόμη των συζητήσεων – αλλά τελικά αποφασίστηκε να δοθεί νέα πνοή στα λιγότερο γνωστά μοντέλα Uji και Nagoya.

TEKLAxBIRKENSTOCK TEKLA BIRKENSTOCK HOMEFOOTWEAR MAUVE

“Η συλλογή είναι φτιαγμένη από μια ισορροπημένη παλέτα λεπτών και “κορεσμένων” χρωμάτων, βγαλμένα από το “χρωματικό” σύμπαν της Tekla, δοκιμασμένα αυστηρά για την επίτευξη του σωστού τόνου. Η συλλογή είναι μια ολιστική έκφραση μιας ιδέας και ως εκ τούτου, δεν υπάρχει προϊόν που να ξεχωρίζει. Κάθε κομμάτι λειτουργεί αρμονικά, δημιουργώντας μια συνολική αίσθηση άνεσης όταν φοριούνται δύο ή περισσότερα μαζί”, καταλήγει ο Hedin.

TEKLAxBIRKENSTOCK

Η συλλογή κυκλοφόρησε στις 12 Οκτωβρίου αποκλειστικά στα: 1774.com, Teklafabrics.com, Matchesfashion.com και στο κατάστημα λιανικής Tekla Copenhagen.

Από τις 17 Οκτωβρίου και μετά, είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένα σημεία πώλησης.

Source | British VOGUE

More Stories
PUMA Flagship Store
PUMA Flagship Store: Το Grand Opening του νέου καταστήματος
DIDÉE.GR