Quantcast
Tenderly IT Office Serbia Studio Antipod 1 (1)

Tenderly Office: Παιχνιδιάρικη διάθεση και ιαπωνικός σχεδιασμός συνδυάζονται αρμονικά σε χώρο εργασίας

Το Studio ANTIPOD δημιούργησε έναν σύγχρονο, ζωντανό κόσμο για το Tenderly Office στο Βελιγράδι.

Αυτό το εμπνευσμένο εσωτερικό, βρίσκεται σε ένα νέο κτίριο στο Βελιγράδι και εκτείνεται σε τρεις ορόφους, καλύπτοντας περισσότερα από 3.000 τετραγωνικά μέτρα. Το studio σχεδίασε έναν συναρπαστικό χώρο γραφείων όπου ενσωματώνονται άψογα η ιαπωνική αισθητική, η σύγχρονη αρχιτεκτονική και η πολύχρωμη διακόσμηση.

Tenderly Office Serbia Studio Antipod Tenderly Office Serbia Studio Antipod Tenderly Office Serbia Studio Antipod

Αντλώντας έμπνευση από την τέχνη της απλότητας και της αρμονίας, ο χώρος αντανακλά την ουσία της ιαπωνικής κουλτούρας. Η χρήση απαλών και ήπιων αποχρώσεων, φυσικών υλικών, άφθονου πράσινου όπως και κάθε λεπτομέρεια έχει επιλεχθεί προσεκτικά για να δημιουργήσει μια διάταξη που καθοδηγεί τους επισκέπτες στο χώρο.

Tenderly Office Serbia Studio Antipod Tenderly IT Office Serbia Studio Antipod 6 (1) Tenderly IT Office Serbia Studio Antipod 7 (1)

Η επιλογή της ιαπωνικής σχεδιαστικής φιλοσοφίας ενισχύει τόσο τη λειτουργικότητα όσο και την αίσθηση ηρεμίας και ασφάλειας. Παράλληλα το Tenderly Office αγκαλιάζει την παιχνιδιάρικη φύση της εσωτερικής αρχιτεκτονικής. Αντλώντας έμπνευση από το παιδικό παιχνίδι, το εσωτερικό δυναμώνει με ζωηρά χρώματα, παιχνιδιάρικα σχήματα και τολμηρή διάταξη χώρων δημιουργώντας μια σαγηνευτική ατμόσφαιρα που πυροδοτεί τη δημιουργικότητα και τη φαντασία.

Tenderly IT Office Serbia Studio Antipod 8 (1) Tenderly Office Serbia Studio Antipod
Τα πλούσια πράσινα φυτά συμβάλλουν στη μείωση του ήχου, στη βελτίωση της ποιότητας του αέρα και στην αύξηση της παραγωγικότητας.
Το ισόγειο λειτουργεί ως κεντρικός κόμβος της εταιρείας, με μπαρ, καντίνα και αμφιθέατρο.  Ένας πολυχώρος-σημείο για κοινωνικοποίηση, ανταλλαγή ιδεών και εμπνευσμένες συζητήσεις με μη εταιρική αισθητική.

Ο δεύτερος και ο τρίτος όροφος διαθέτουν γραφεία τόσο για ατομική εργασία όσο και για ομαδικές συναντήσεις με κατάλληλη ηχομόνωση κάτι που σηματοδοτεί την προσέγγιση της Tenderly για την προώθηση της συνεργατικής εργασίας, παρέχοντας παράλληλα ευκαιρίες για προσωπική ανάπτυξη.

Tenderly Office Serbia Studio Antipod Tenderly IT Office Serbia Studio Antipod 12 (1) Tenderly Office Serbia Studio Antipod Tenderly Office Serbia Studio Antipod Tenderly IT Office Serbia Studio Antipod 14 (1) Tenderly Office Serbia Studio Antipod Tenderly Office Serbia Studio Antipod Tenderly IT Office Serbia Studio Antipod 17 (1)

Tenderly IT Office Serbia Studio Antipod 18 (1)
Moodboard

Φωτογραφίες | Relja Ivanić

Source | design\milk

More Stories
GB 2 WEB
Ξεχωριστές προτάσεις για το Πάσχα στο Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία
DIDÉE.GR