Quantcast
imagefull renaissance vogue 0 1

Renaissance Couture: O Olivier Rousteing του οίκου Balmain συμπράττει με την Beyoncé

Ο Creative Director του οίκου Balmain, Olivier Rousteing, συνεργάστηκε με έναν απροσδόκητο συνεργάτη, την καλή φίλη και μούσα του, Beyoncé, για τη δημιουργία μιας πραγματικά ξεχωριστής συλλογής.

Με έμπνευση το τελευταίο άλμπουμ της Beyoncé, Renaissance, ο Olivier Rousteing οραματίστηκε τη δημιουργία μια συλλογής. Αγκαλιάζοντας αυτή την ευκαιρία, η Beyoncé μαζί με τη στυλίστριά της, Marni Senofonte και την ομάδα σχεδιασμού του οίκου Balmain, συνεργάστηκαν για να ζωντανέψουν το όραμα αυτό.

Τέλος Ιανουαρίου, η συλλογή είχε ολοκληρωθεί, τα κομμάτια είχαν φτιαχτεί στα ατελιέ του Παρισιού και στη συνέχεια μεταφέρθηκαν στο Λος Άντζελες όπου η ομάδα των: Rousteing, Senofonte και Beyoncé πέρασαν δέκα ημέρες βάζοντας τις τελευταίες πινελιές σε αυτό που ονομάστηκε Renaissance Couture.

Renaissance Couture ,Balmain, Olivier Rousteing, Beyoncé Renaissance Couture ,Balmain, Olivier Rousteing, Beyoncé Renaissance Couture ,Balmain, Olivier Rousteing, Beyoncé

Αυτό που ξεκίνησε ως ένα μουσικό άλμπουμ έχει πλέον οπτική ταυτότητα, δημιουργημένη από τον Olivier Rousteing σε γραμματοσειρά Balmain.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η παραπάνω συλλογή είναι καινοτόμα για έναν ακόμη λόγο, μιας και η Beyoncé είναι η πρώτη μαύρη γυναίκα που επέβλεψε μια συλλογή ενός ιστορικού Παριζιάνικου Οίκου και το έκανε μαζί με τον πρώτο μαύρο άνδρα που ανέλαβε τα ηνία ενός τόσο μεγάλου brand.

Κλείνοντας να αναφέρουμε ότι η συνεργασία των Rousteing και Beyoncé δε θα έπρεπε να είναι και τόσο απροσδόκητη, δεδομένου ότι ο σχεδιαστής έχει δημιουργήσει μερικές από τις πιο αξιομνημόνευτες εμφανίσεις της, μεταξύ άλλων για το Super Bowl Half Time show και την παγκόσμια περιοδεία Formation. Ωστόσο, αυτή τη φορά θέλησε να κάνει τα πράγματα διαφορετικά και της ζήτησε να μην είναι η μούσα του, αλλά η δημιουργική του συνεργάτιδα.

Renaissance Couture ,Balmain, Olivier Rousteing Renaissance Couture ,Balmain, Olivier Rousteing, Beyoncé Renaissance Couture ,Balmain, Olivier Rousteing, Beyoncé Renaissance Couture ,Balmain, Olivier Rousteing, Beyoncé Renaissance Couture ,Balmain, Olivier Rousteing

 

Source | The Glass Magazine

More Stories
schweppes brand ambassadors vasilis kyritsis 0(2)
Το Schweppes απογειώνει την εμπειρία κάθε cocktail μαζί με τον κορυφαίο bartender Βασίλη Κυρίτση
DIDÉE.GR