Quantcast
r1yKQbgc scaled 1

Rachele Regini: Η χαρισματική κόρη της Maria Grazia Chiuri σε καμπάνια του οίκου Dior

Γεννημένη στη Νότια Ιταλία, αλλά μεγαλωμένη στη Ρώμη, η 27χρονη Rachele Regini είναι κόρη της πρώτης γυναίκας creative director του οίκου Dior, Maria Grazia Chiuri και έχει πτυχίο στην Ιστορία της Τέχνης, μεταπτυχιακό στο Gender Media and Culture από το Πανεπιστήμιο Goldsmiths στο Λονδίνο, ενώ σύντομα πρόκειται να κάνει διδακτορικό στον ίδιο κλάδο.

Rachele Regini Dior

Έχει εργαστεί στο πλευρό της μητέρας της ως Πολιτιστική Σύμβουλος στο δημιουργικό τμήμα του οίκου Dior, αλλά τώρα βρίσκεται στο προσκήνιο από μια άλλη θέση. Η Rachele Regini εμφανίζεται στη νέα καμπάνια του οίκου Dior, σε μια σειρά από μαγευτικά πλάνα γεμάτα συναίσθημα, που ενισχύονται από την καθαρότητα του μαύρου και του λευκού, την οποία φωτογραφικά υπογράφει η Γαλλίδα φωτογράφος Brigitte Lacombe.

Rachele Regini Dior

Στην ίδια καμπάνια συμμετέχει επίσης η ηθοποιός Rosamund Pike. Η καμπάνια λειτουργεί ως φόρος τιμής στην κληρονομιά του οίκου Dior και τη διαχρονική γοητεία της τσάντας Lady 95.22. Μια καμπάνια-γιορτή που υφαίνει την κλασική κληρονομιά και το δημιουργικό μέλλον του οίκου Dior.

Η Lady 95.22  είναι μια τσάντα που η Chiuri την έχει χαρακτηρίσει: “Ένα iconic αντικείμενο, που αντιπροσωπεύει τις ξεχωριστές γυναίκες και που αναδεικνύει τις πολλές πτυχές της θηλυκότητας”.

LADY DIOR 95 1 LADY DIOR 95 1 1

Η Regini επιπλέον δανείζει την εμπνευσμένη άποψή της και σε ένα σύντομο βίντεο μέσα από εκφραστικά πορτρέτα της φωτογράφου.

Source | Elle India, Rain Mag

More Stories
schweppes brand ambassadors vasilis kyritsis 0(2)
Το Schweppes απογειώνει την εμπειρία κάθε cocktail μαζί με τον κορυφαίο bartender Βασίλη Κυρίτση
DIDÉE.GR