Quantcast
Noppi Orri

Οrri: Το πρώτο δημιούργημα της παριζιάνικης εταιρείας Noppi

Η Noppi είναι ένας “εκδοτικός οίκος” επίπλων με έδρα το Παρίσι, που δημιουργεί προϊόντα για να “καταπραΰνει τα συναισθήματα συνωστισμού και ηχορύπανσης στους εσωτερικούς χώρους”, όπως αναφέρεται στον ιστότοπό της.

Για αυτόν τον σκοπό και με αυτή τη φιλοσοφία, δημιουργήθηκε η καρέκλα Orri. Ένα αντικείμενο -αποτέλεσμα της συνεργασίας μεταξύ σχεδιαστών, μηχανικών, ειδικών ακουστικής, ειδικών εργονομίας και τεχνιτών. Η Orri είναι μια περιστρεφόμενη πολυθρόνα, η οποία διαθέτει μαξιλάρια με ειδικές ακουστικές προδιαγραφές που διπλώνουν και ξεδιπλώνουν.

Orri Acoustic Arm Chair Noppi Orri Acoustic Arm Chair Noppi

Όταν τα μαξιλάρια ξεδιπλώνουν, η καρέκλα δημιουργεί ένα προστατευτικό κουκούλι που απομονώνει τον χρήστη από τα αδιάκριτα βλέμματα και τον θόρυβο, ενώ προσφέρει σημαντική μείωση του ήχου, έως και -6 dB.

Orri Acoustic Arm Chair Noppi Orri Acoustic Arm Chair Noppi

“Στη Noppi, είμαστε πεπεισμένοι ότι για να βρίσκεται το well-being σε μια ισορροπία, πρέπει να υπάρχουν όρια μεταξύ κοινωνικής αλληλεπίδρασης και προσωπικού χρόνου. Η Orri έχει τη δυνατότητα, εκτός από το να είναι μια άνετη και καλαίσθητη πολυθρόνα, να μπορεί να προσφέρει στιγμές ιδιωτικότητας.”

Alexandre Guyenne, Noppi co-founder

Orri Acoustic Arm Chair Noppi Orri Acoustic Arm Chair Noppi Orri Acoustic Arm Chair Noppi Orri Acoustic Arm Chair Noppi Orri Acoustic Arm Chair Noppi Orri Acoustic Arm Chair Noppi

 

Source | Livin Spaces

More Stories
bar kar 03 1024x683 (1)
Bar Kar: Ένα εστιατόριο-επιτομή της αρχέγονης μαγειρικής
DIDÉE.GR