Quantcast
kvadrat raf simons shaker collection second

Kvadrat x Raf Simons: Η δεύτερη συνεργασία για πολυτελείς στιγμές στο σπίτι

Ένα νέο κεφάλαιο στο ιστορικό των συνεργασιών της Kvadrat με τον Raf Simons, που εστιάζει στα αξεσουάρ μπάνιου υψηλής ποιότητας.

Με την ονομασία Collection 2, η συγκεκριμένη συλλογή συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία της περσινής πρώτης συνεργασίας. Η δεύτερη αυτή σειρά διαθέτει ποικιλία κομματιών, σε τέσσερις διαφορετικούς χρωματισμούς. Ο Βέλγος σχεδιαστής την περιγράφει ως “μια τέλεια σύνθεση λειτουργικότητας και αισθητικής”.

Τα κυριότερα κομμάτια περιλαμβάνουν παντόφλες, βαμβακερά μπουρνούζια, τσάντες clutch, πετσέτες, μάλλινα ριχτάρια, κουβέρτες από κασμίρ και μαξιλαροθήκες.

 kvadrat raf simons shaker collection second  kvadrat raf simons shaker collection second  kvadrat raf simons shaker collection second  kvadrat raf simons shaker collection second  kvadrat raf simons shaker collection second  kvadrat raf simons shaker collection second

Η ιδέα της συλλογής και των κομματιών που την απαρτίζουν δημιουργήθηκε με γνώμονα το πώς κινούμαστε στον προσωπικό μας χώρο αλλά και πως δημιουργούμε μια αίσθηση αρμονίας σε αυτόν. Ο Simons σχολίασε σχετικά: “Μένω σε ένα διαμέρισμα στην Αμβέρσα, όπου το μπάνιο και το υπνοδωμάτιο συνδέονται μεταξύ τους. Για να είναι ο χώρος τακτοποιημένος, όταν δεν θέλω το μπουρνούζι μου, πρέπει να το έχω διπλωμένο σε μια ντουλάπα, κάτι που φυσικά, βαριέμαι να κάνω. Όταν βγαίνω από το μπάνιο και είναι μισοβρεγμένο θέλω απλά να το κρεμάσω. Αν είναι ένα όμορφο μπουρνούζι ή πετσέτα τότε αισθητικά δεν ενοχλεί.”

Η Collection 2 κυκλοφορεί ήδη από τις 31 Ιανουαρίου στο concept store Kvadrat/Raf Simons στην Κοπεγχάγη.

 kvadrat raf simons shaker collection second  kvadrat raf simons shaker collection second  kvadrat raf simons shaker collection second  kvadrat raf simons shaker collection second  kvadrat raf simons shaker collection second

 

Source | Hypebae

More Stories
bar kar 03 1024x683 (1)
Bar Kar: Ένα εστιατόριο-επιτομή της αρχέγονης μαγειρικής
DIDÉE.GR