Quantcast
Super Duper Burgers

Το Super Duper Burgers στη Σεούλ συνδυάζει ρετρό & φουτουριστικές αναφορές

Ένας χώρος για τον σχεδιασμό του οποίου έμπνευση αποτέλεσε το χαλαρό συναίσθημα που χαρακτηρίζει την πόλη του Σαν Φρανσίσκο. H διακόσμηση του Super Duper Burgers συνδυάζει λειτουργικότητα και high-tech λεπτομέρειες για να δημιουργήσει ρετρό και φουτουριστική διάθεση.

Super Duper Burgers

Βρίσκεται στη διάσημη γειτονιά Gangnam της πόλης της Σεούλ.

Η είσοδος σε πορτοκαλί χρωματισμό θυμίζει ηλιοβασίλεμα στο Σαν Φρανσίσκο, κάτι που συνεχίζεται τόσο στον πρώτο -όπου κυριαρχεί το ξύλο, το τούβλο και η φουτουριστική διάθεση-  όσο και τον δεύτερο όροφο -με τη ρετρό διακόσμηση να μονοπωλεί κυρίως χάρη στο μεταλλικό ψηφιδωτό πλακάκι.

Super Duper BurgersSuper Duper Burgers

Επιπλέον, οι καναπέδες -και αυτοί σε πορτοκαλί απόχρωση- παραπέμπουν σε διάκοσμο αμερικανικής pub.

Super Duper Burgers

H δημιουργική ομάδα των αρχιτεκτόνων της Betwin Space Design έχει προσθέσει λεπτομέρειες που παραπέμπουν και στην Κορέα, ώστε οι χώροι να διαθέτουν χαρακτηριστικά και των δυο περιοχών (Σαν Φρανσίσκο-Σεούλ) μέσα από τον συνδυασμό υλικών.

Ο φωτισμός έπαιξε εξίσου μεγάλο ρόλο στον τελικό σχεδιασμό. Στόχος ήταν οι χώροι -μέσω του φωτισμού που αλλάζει ανάλογα με την εποχή και την ώρα της ημέρας- να προσφέρουν μια ευχάριστη και ζεστή ατμόσφαιρα στους πελάτες. Η προσεγμένη επιλογή του φωτισμού αναδεικνύει την αντίθεση του γκρι τόνου των μεταλλικών υλικών και του έντονου πορτοκαλί χρώματος.

Super Duper Burgers Super Duper Burgers Super Duper Burgers

Πρόκειται για ένα γκουρμέ εστιατόριο όπου οι πελάτες μπορούν να απολαμβάνουν μια πιο χαλαρή γευστική εμπειρία. Η διάταξη των χώρων σχεδιάστηκε λαμβάνοντας υπόψη την άνεση του πελάτη, ώστε να μπορεί να παραγγείλει εύκολα από όπου και να κάθεται.

Super Duper Burgers

Παρόλο που το μενού διαθέτει κυρίως μπέργκερ, τα οποία είναι αντιπροσωπευτικά του γρήγορου φαγητού και παραπέμπουν σε χώρο που “κινείται γρήγορα”, το Super Duper Burgers, είναι ο χώρος όπου οι πελάτες απολαμβάνουν μια Hyper Slow εμπειρία μέσω του σχεδιασμού και της διάθεσης  που αποπνέουν οι χώροι.

Super Duper Burger Super Duper Burger Super Duper Burger Super Duper Burger

463 Gangnam-daero, Seocho-gu, Σεούλ, Νότια Κορέα

Source | Arch Daily

More Stories
crash maxmara ss24 1 1600x1200 (1)
Phantasie by Weekend Max Mara
DIDÉE.GR