Quantcast
Apartment Persimmon Kyiv Oksana Dolgopiatova 2 1

Η ανακαίνιση του Apartment Persimmon από την Oksana Dolgopiatova

Το 2021 η σχεδιάστρια εσωτερικών χώρων Oksana Dolgopiatova, ανέλαβε την ανακαίνιση ενός διαμερίσματος στο κέντρο του Κιέβου. Στόχος, ήταν να δημιουργήσει ένα διαμέρισμα φιλόξενο με σύγχρονο σχεδιασμό και με υλικά υψηλής ποιότητας, φιλικά προς το περιβάλλον.

Το διαμέρισμα πήρε το όνομα Apartment Persimmon, μιας και έμπνευση της χρωματικής παλέτας που επιλέχθηκε αποτέλεσε ο λωτός (persimmon).

Η κουζίνα είναι εξοπλισμένη με ξύλινα ντουλάπια σε συνδυασμό με πάγκους από σκούρο μωσαϊκό και δάπεδο από ανοιχτόχρωμο μωσαϊκό επίσης (terrazzo).

Apartment Persimmon Kyiv Oksana Dolgopiatova 2 1 Apartment Persimmon Kyiv Oksana Dolgopiatova 5 1 Apartment Persimmon Kyiv Oksana Dolgopiatova 4 1 Apartment Persimmon Kyiv Oksana Dolgopiatova 3 1

Μια μεγάλη καμάρα με ξύλινη επένδυση ενώνει κουζίνα και καθιστικό. Οι καμάρες μάλιστα επαναλαμβάνονται σε όλο το διαμέρισμα εξυπηρετώντας στην ισορροπία της γεωμετρίας του εσωτερικού.

Στο καθιστικό, η οροφή είναι βαμμένη σε μια ζεστή απόχρωση του λωτού, χρώμα που ζωντανεύει τον χώρο, ειδικά όταν είναι αναμμένος ο κρυφός φωτισμός.

Apartment Persimmon Kyiv Oksana Dolgopiatova 7 1 Apartment Persimmon Kyiv Oksana Dolgopiatova 8 1 Apartment Persimmon Kyiv Oksana Dolgopiatova 10 1 Apartment Persimmon Kyiv Oksana Dolgopiatova 11 1

Η κύρια κρεβατοκάμαρα περιλαμβάνει μια γωνιά με ένα μικρό γραφείο και ταπετσαρία με σχέδια στην οροφή.

Apartment Persimmon Kyiv Oksana Dolgopiatova 12 1 Apartment Persimmon Kyiv Oksana Dolgopiatova 13 1 Apartment Persimmon Kyiv Oksana Dolgopiatova 14 1

Το κύριο μπάνιο διαφοροποιείται ως προς τη χρωματική παλέτα, με αποχρώσεις του πράσινου και του μαύρου να επικρατούν. Απαλό πράσινο του φασκόμηλου στα πλακάκια στο κάτω μέρος του τοίχου και ένας πιο σκούρος πράσινος επιμήκης νεροχύτης- χρωματικές επιλογές που αντιπροσωπεύουν το κοτσάνι και τα φύλλα του καρπού του λωτού.

Apartment Persimmon Kyiv Oksana Dolgopiatova 15 1 Apartment Persimmon Kyiv Oksana Dolgopiatova 16 1

Το guest μπάνιο “επιστρέφει” στις αποχρώσεις του λωτού, με τρεις διαφορετικούς τόνους να βρίσκονται στους τοίχους ,στο ντους και στο πάτωμα αντίστοιχα.

Apartment Persimmon Kyiv Oksana Dolgopiatova 17 1 Apartment Persimmon Kyiv Oksana Dolgopiatova 18 1 Apartment Persimmon Kyiv Oksana Dolgopiatova 19 1

Source | design-milk

More Stories
Vipp Cold Hawaii 15 (1)
Vipp Cold Hawaii: H απομονωμένη κατοικία στο Εθνικό Πάρκο Thy της Δανίας
DIDÉE.GR