Quantcast
Catskills Cottage New York Vipp IdSR Architecture 2 1

Catskills Cottage: Η απομονωμένη κατοικία στην υπέροχη φύση των Catskill Mountains

Οι αρχιτέκτονες (IdS/R Architecture) και ιδιοκτήτες Maria Ibañez de Sendadiano και ο Todd Rouhe πέρασαν μια δεκαετία από τη ζωή τους πεζοπορώντας στα βουνά Catskill. Δεν είναι περίεργο, λοιπόν, που επέλεξαν αυτό το μέρος αυτό για να δημιουργήσουν την υποδομή για την τέλεια απόδραση από την έντονη ζωή στο Μανχάταν, μόλις λίγες ώρες οδικώς μακριά.

Οι ίδιοι επέλεξαν να χτίσουν το βιώσιμο Catskills Cottage ως μέρος για να αποσυνδέονται τόσο εκείνοι όσο και οι δυο κόρες τους από τους ρυθμούς της πόλης.

Catskills Cottage New York Vipp IdSR Architecture 17 1

Το εξοχικό σπίτι 1991 τετραγωνικών ποδιών χρειάστηκε έξι μήνες για να κατασκευαστεί και κάποιους μήνες ακόμη για να ολοκληρωθεί το εσωτερικό.

Ο σχεδιασμός βασίζεται σε παραδοσιακή διάταξη κατοικίας με ενιαίο το χώρο κουζίνας, τραπεζαρίας και καθιστικού ενώ υπνοδωμάτια και μπάνια βρίσκονται στα δυο άκρα της κατοικίας.

Catskills Cottage New York Vipp IdSR Architecture 15 1 Catskills Cottage New York Vipp IdSR Architecture 13 1 Catskills Cottage New York Vipp IdSR Architecture 14 1 Catskills Cottage New York Vipp IdSR Architecture 12 1 Catskills Cottage New York Vipp IdSR Architecture 11 1

Ο ενιαίος χώρος διαβίωσης πλαισιώνεται από μεγάλες συρόμενες γυάλινες πόρτες που εξασφαλίζουν θέα στο δάσος.

Η κουζίνα είναι εξοπλισμένη με μια κομψή μονάδα ντουλαπιών που παρέχει άφθονο χώρο αποθήκευσης χωρίς να εμποδίζει τη θέα ενώ η μαύρη ανεξάρτητη μονάδα έχει τη λειτουργία της νησίδας. Επιπλέον το ζευγάρι των ιδιοκτητών σχεδίασε και κατασκεύασε το τραπέζι της κουζίνας από κόντρα πλακέ σημύδας και αλουμίνιο.

Catskills Cottage New York Vipp IdSR Architecture 5 1 Catskills Cottage New York Vipp IdSR Architecture 7 1 Catskills Cottage New York Vipp IdSR Architecture 9 1 Catskills Cottage New York Vipp IdSR Architecture 4 1

Το μοντέρνο εσωτερικό είναι εξοπλισμένο με γκρίζα πλακάκια στο πάτωμα και λευκούς τοίχους σε συνδυασμό με ξύλο σημύδας και μαύρα στοιχεία- όπως το μαύρο φωτιστικό πάνω από το τραπέζι της κουζίνας.

Catskills Cottage New York Vipp IdSR Architecture 8 1

Η ψηλοτάβανη οροφή κάνει τον χώρο να φαίνεται ακόμα μεγαλύτερος.

Catskills Cottage New York Vipp IdSR Architecture 3 1 Catskills Cottage New York Vipp IdSR Architecture 16 1

Source | design /milk

More Stories
20210422 PAULO MOREIRA ARCHITECTURE CASA CEDOFEIRA 057
Το studio Paulo Moreira Architectures ανακαινίζει ένα παλιό αστικό κτίριο στο κέντρο του Πόρτο
DIDÉE.GR