Quantcast
nokken cabin 3 1

Nokken Cabin: Το καλαίσθητο δημιούργημα των Aylott & Van Tromp με τις σκανδιναβικές επιρροές

Ο κόσμος του τουρισμού έχει αλλάξει σημαντικά τα τελευταία χρόνια. Η αυξανόμενη ζήτηση για μη αστικές, και φιλικές προς το περιβάλλον επιλογές διαμονής οδήγησαν το στούντιο εσωτερικού σχεδιασμού -με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο- Aylott & Van Tromp, να καινοτομήσει δημιουργώντας την καμπίνα Nokken. 

nokken cabin 1 1

Το Nokken Cabin, προσφέρει σε ιδιώτες ιδιοκτήτες γης αλλά και ξενοδόχους την ευκαιρία να εγκαταστήσουν αυτά τα μικρά καταφύγια εμπνευσμένα από τη Σκανδιναβία, σε πολύ σύντομο χρόνο και στα επιθυμητά για εκείνους σημεία. Κάθε καμπίνα χρειάζεται περίπου 10 έως 12 εβδομάδες για να ολοκληρωθεί και διαθέτει μια εντυπωσιακή εξωτερική επένδυση από σκούρο πεύκο ενώ εσωτερικά οι ξύλινες λεπτομέρειες και τα μεγάλα γυάλινα πάνελ είναι ιδανικές επιλογές για να πλαισιώσουν ένα φυσικό τοπίο. Ο εκάστοτε αγοραστής βέβαια μπορεί να το προσαρμόσει στο δικό του στυλ.

Επιπλέον μιας και είναι κατασκευασμένο με γνώμονα την επέκταση, οι ιδιοκτήτες μπορούν εύκολα να προσθέσουν μονάδες για δωμάτια, σπα, στούντιο γυμναστικής ή ότι άλλο επιθυμούν.

Για να βελτιωθεί η εμπειρία της φιλοξενίας, η ομάδα της Aylott & Van Tromp συνεργάστηκε με εταιρείες για να προσφέρει παροχές όπως: δυνατότητα εισόδου χωρίς κλειδί, ηλεκτρονικά ποδήλατα, internet και δανέζικα είδη περιποίησης.

nokken cabin 2 1 nokken cabin 3 1 nokken cabin 4 1

Οι τιμές ξεκινούν από 50.000 €.

Source| Uncrate

More Stories
https hypebeast.com image 2024 07 03 louis vuitton mens fw 2024 campaign 2 (1)
Louis Vuitton FW24
DIDÉE.GR