Quantcast
annex

The Annex: Το δημιούργημα του studio Superette στον Καναδά

Το εντυπωσιακό δάπεδο-σκακιέρα, οι έντονες κόκκινες λεπτομέρειες και η αισθητική ενός κλασικού ιταλικού ντελικατέσεν, χαρακτηρίζουν το κατάστημα Annex στο Τορόντο, σχεδιασμένο από την δημιουργική ομάδα της Superette.   

Ονομάστηκε The Annex, από τη θέση του στην ομώνυμη γειτονιά του Τορόντο και είναι ανοιχτό σε πολίτες αλλά και φοιτητές ηλικίας 19 ετών και άνω, μιας και βρίσκεται μόλις λίγα τετράγωνα μακριά από τις πανεπιστημιουπόλεις Toronto St. George και George Brown Casa Loma .

unnamed1 1
“Το The Annex προσφέρει μια μοναδική εμπειρία όπου πολίτες μπορούν άνετα όχι μόνο να αγοράσουν και να καταναλώσουν κάνναβη, αλλά και να εργαστούν, να διαβάσουν ή απλά να χαλαρώσουν.”, αναφέρουν χαρακτηριστικά οι άνθρωποι της Superette.

Shelves and a fridge inside a cannabis dispensaryΤα προϊόντα μαριχουάνας εκτίθενται σε πράσινους τοίχους και ράφια, ενώ κόκκινο χρώμα χρησιμοποιήθηκε για τα σκαμπό (που έχουν σχεδιαστεί για να θυμίζουν καντίνα και είναι τοποθετημένα δίπλα στα παράθυρα) και τα κρεμαστά φωτιστικά.

A green and white checkered floor in a store“Όλα τα καταστήματά μας αποτίουν φόρο τιμής σε παρόμοια νοσταλγικά ρετρό περιβάλλοντα, από εστιατόρια και bodegas μέχρι ανθοπωλεία και newsstands”, αναφέρει εκπρόσωπος της Superette.

Εκτός από κάνναβη, οι πελάτες μπορούν να αγοράσουν σύνεργα κάνναβης, όπως μπονγκ, τασάκια και αναπτήρες αλλά και είδη σπιτιού, όπως κεριά και κούπες.

unnamed2 1 unnamed3 1

Το The Annex είναι ένα μόνο από μια σειρά καταστημάτων που εμπορεύονται κάνναβη τα οποία εμφανίστηκαν στην πόλη του Τορόντο μετά τη νομιμοποίηση της.The exterior of The Annex in Toronto

Φωτογραφίες | Superette

Source | Dezeen

More Stories
schweppes brand ambassadors vasilis kyritsis 0(2)
Το Schweppes απογειώνει την εμπειρία κάθε cocktail μαζί με τον κορυφαίο bartender Βασίλη Κυρίτση
DIDÉE.GR