Quantcast
Costra bakery riffs on the volcanic landscape of the Mexico City hero 1

Ο σχεδιασμός του αρτοποιείου Costra στο Μεξικό εξυμνεί τον μινιμαλισμό

Το αρτοποιείο Costra βρίσκεται στο Μεξικό και μοιάζει περισσότερο με μπουτίκ παρά με αρτοποιείο, χάρη στον μινιμαλιστικό σχεδιασμό και τις ιδιαίτερες προθήκες παρουσίασης των προϊόντων.

Το design studio Javier Puga Estudio συνεργάστηκε με τη δημιουργική ομάδα του Campo Studio για τους μινιμαλιστικούς εσωτερικούς χώρους του αρτοποιείου, οι οποίοι έχουν χαρακτηρίζονται από βιομηχανική αισθητική.

Costra bakery riffs on the volcanic landscape of the Mexico City 2 1Costra bakery riffs on the volcanic landscape of the Mexico City 3 1

“Η έμπνευση ξεκινά από τις χρωματικές αντιθέσεις μεταξύ της πόλης και αυτού του τοπίου που φαίνεται να γεννιέται από τη φωτιά ενός ηφαιστείου που εκρήγνυται. Ταυτόχρονα, εμπνευστήκαμε από τη βιομηχανική διαδικασία με την οποία γίνεται ο χειρισμός του ψωμιού και του καφέ, και έτσι χρησιμοποιήσαμε υλικά όπως ο χάλυβας, που παραπέμπουν στο χειροποίητο μέρος της διαδικασίας μέσα από τις αποχρώσεις του πηλού και της γης.”, είπε η αρχιτέκτονας Julia Villagómez Volkers στο Wallpaper.

Costra bakery riffs on the volcanic landscape of the Mexico City 4 1024x628 1

Av. Universidad 482, Narvarte Poniente, Benito Juárez, 03600 Ciudad de México, CDMX, Mexico

Source | The Spaces

More Stories
likewomangr schiaparelli sneakers 1 10a15e6d (1)
Schiaparelli Couture: Τα χρυσά trainers δια χειρός Daniel Roseberry
DIDÉE.GR