Quantcast
concrete cylider house 1 1

Ο ιδιαίτερος σχεδιασμός της κυλινδρικής κατοικίας του Omar Nobil και της Erika Stahlman

Αφού εργάστηκε στην Banana Republic για σχεδόν 15 χρόνια, ο Omar Nobil χρησιμοποίησε το σχεδιαστικό του ταλέντο για να αναπτύξει ένα βιώσιμο brand πολυτελούς lifestyle, με τίτλο Unincorporated Associates.

im 524482 1

Το πρώτο του έργο, σε συνεργασία με την σύντροφό του Erika Stahlman, είναι μια κατοικία στην έρημο, βόρεια του Εθνικού Πάρκου Joshua Tree. Ένας κύλινδρος από τσιμέντο 3.200 τετραγωνικών ποδιών με τρία υπνοδωμάτια και έναν ξενώνα, εν μέρει “χωμένος” στο τοπίο της ερήμου αποτελεί το βασικό και πιο χαρακτηριστικό κομμάτι του σώματος της κατοικίας. Το συγκρότημα διαθέτει και μια οικολογική πισίνα με μεταλλικό νερό.

Οι εκτεθειμένοι τοίχοι, οι πάγκοι από σκυρόδεμα και τα εντοιχισμένα έπιπλα αναπτύσσουν μια μινιμαλιστική αισθητική, ενώ τα ψηλά παράθυρα ζεσταίνουν το μονολιθικό εσωτερικό. Μαζί με την κατοικία, οι νέοι ιδιοκτήτες θα λάβουν επίσης 21 ειδικά σχεδιασμένα ρούχα- αισθητικής αστροναύτη- και ένα vintage Land Rover Series III ανακατασκευασμένο με ηλεκτρικό κινητήρα.

concrete cylinder house 2 1 concrete cylinder house 3 1 concrete cylinder house 4 1 concrete cylinder house 5 1 concrete cylinder house 6 1

Φωτογραφίες |Unincorporated Associates

Source | Uncrate

More Stories
schweppes brand ambassadors vasilis kyritsis 0(2)
Το Schweppes απογειώνει την εμπειρία κάθε cocktail μαζί με τον κορυφαίο bartender Βασίλη Κυρίτση
DIDÉE.GR