Quantcast
Marks Tokyo Kenta Nagai Studio 03

Η γαστρονομική αμεσότητα του Meguro restaurant

Ο σεφ και η ομάδα του είναι οι πρωταγωνιστές του Meguro restaurant στο Τόκιο, μιας και η σάλα των επισκεπτών απέχει λίγα μόλις μέτρα από τη δράση της κουζίνας. 

Το Studio Kenta Nagai σχεδίασε το χώρο, υιοθετώντας μια αυστηρά μινιμαλιστική προσέγγιση που δίνει εξ’ ολοκλήρου έμφαση στο φαγητό. Ένας ξύλινος πάγκος “διασχίζει” την κουζίνα, επιτρέποντας στους πελάτες να παρακολουθήσουν τον σεφ Mark εν δράσει, καθώς ετοιμάζει τα ιταλο-ιαπωνικά πιάτα για τα οποία είναι γνωστό το εστιατόριο.

Marks Tokyo Kenta Nagai Studio 01 1024x683 1 Marks Tokyo Kenta Nagai Studio 07 Marks Tokyo Kenta Nagai Studio 02 683x1024 1
Οι εσωτερικοί χώροι μπορεί να είναι απλοί και αφαιρετικοί, αλλά το στούντιο έχει επιλέξει κάθε κομμάτι προσεκτικά. Μαύρες καρέκλες με πλάτες ευθυγραμμίζονται στον κύριο πάγκο ενώ ο συνδυασμός με το σκούρο τσιμεντένιο δάπεδο τραβούν τα βλέμματα μέσα στο χώρο.

Marks Tokyo Kenta Nagai Studio 10 683x1024 1 Marks Tokyo Kenta Nagai Studio 04 683x1024 1 Marks Tokyo Kenta Nagai Studio 05

Το Kenta Nagai Studio έχει προσθέσει χωρίσματα για να δημιουργήσει dining booths με χάλκινα φωτιστικά που αντανακλούν μια λάμψη σαν κερί.

Marks Tokyo Kenta Nagai Studio 06 Marks Tokyo Kenta Nagai Studio 09

Οι πρώτες ύλες στην κουζίνα εξαρτώνται από την εποχή και προέρχονται από τοπικές φάρμες λίγο έξω από το Τόκιο, με τα πιάτα να αλλάζουν σε καθημερινή βάση.

Marks Tokyo Kenta Nagai Studio 08

1-chōme-23-14 Meguro, Meguro City, Τόκιο 153-0063, Ιαπωνία
Φωτογραφίες | Kenta Hasagawa

Source| The Spaces

More Stories
breitling didee1
Breitling: To Νέο Greek limited Edition εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι
DIDÉE.GR