Quantcast
Gawthornes Hut Australia Cameron Anderson Arch 1

Η οικολογική κατοικία Gawthorne’s Hut στην Αυστραλία & ο ιδιαίτερος σχεδιασμός της

Η μεταλλική καμπίνα βρίσκεται στην πολιτεία της Νέας Νότιας Ουαλίας και οι διαμένοντες σε αυτή μπορούν να ζήσουν μια ξεχωριστή εμπειρία στο εσωτερικό της καθώς και να επισκεφτούν την καταπράσινη κοιλάδα του ποταμού Cudgegong, που βρίσκεται στην κοντινή πόλη Mudgee.

Οι γαλβανισμένες μεταλλικές επενδύσεις και τα δωμάτια με ξύλινη επένδυση προσδίδουν στο Gawthorne’s Hut μια ξεκάθαρα ρουστίκ αίσθηση, αναβαθμισμένη από τις καθαρές γραμμές των εσωτερικών χώρων του.

Το υπνοδωμάτιο βρίσκεται “κρυμμένο” κάτω από την εντυπωσιακά κεκλιμένη στέγη ενώ η καμπίνα διαθέτει μακρύ πάγκο με θέα στο τοπίο. Η καμπίνα τροφοδοτείται από ηλιακούς συλλέκτες και αντλεί νερό από σύστημα αποθήκευσης βρόχινου νερού.

Το εκτεθειμένο τούβλο και η επένδυση από αυστραλιανό ξύλο blackbutt, δημιουργούν μια οικεία ατμόσφαιρα στο εσωτερικό, βοηθούμενη από μια ξυλόσομπα για τα ψυχρά βράδια.

Η περιοχή Mudgee είναι μια αγροτουριστική “Μέκκα”, περίπου τέσσερις ώρες οδικώς από το Σίδνεϊ και φιλοξενεί πάνω από 35 οινοποιεία καθώς και πολλά αξιόλογα spots εστίασης.

Gawthornes Hut Australia Cameron Anderson Arch 7m 1024x684 1 Gawthornes Hut Australia Cameron Anderson Arch 14 1024x684 1 Gawthornes Hut Australia Cameron Anderson Arch 17 1024x684 1 Gawthornes Hut Australia Cameron Anderson Arch 2m 683x1024 1 Gawthornes Hut Australia Cameron Anderson Arch 10 Gawthornes Hut Australia Cameron Anderson Arch 9 Gawthornes Hut Australia Cameron Anderson Arch 16 Gawthornes Hut Australia Cameron Anderson Arch 4

*Το Gawthorne’s Hut είναι διαθέσιμο μέσω Airbnb, από περίπου 440 $ AUD ανά διανυκτέρευση.

Source | The Spaces

More Stories
likewomangr schiaparelli sneakers 1 10a15e6d (1)
Schiaparelli Couture: Τα χρυσά trainers δια χειρός Daniel Roseberry
DIDÉE.GR