Quantcast

Η κορύφωση του αλπικού μοντερνισμού στο Kitzbühel Chalet της Αυστρίας

kitzbuhel chalet cottages cabins chalets austria tyrol 2 0x960 c center

Το αυστριακό σαλέ -με εμφανείς τις μοντερνιστικές επιρροές- βρίσκεται στους πρόποδες των Άλπεων, στην πόλη Kitzbühel στο Τιρόλο της Αυστρίας.

Ο ιδιοκτήτης συνεργάστηκε με το στούντιο σχεδιασμού Holzrausch, με αποτέλεσμα όμορφα διαρρυθμισμένους εσωτερικούς χώρους, που δίνουν έμφαση στα φυσικά υλικά όπως το ξύλο και η πέτρα. Τα παράθυρα έχουν ανεμπόδιστη θέα στις Άλπεις, το ίδιο και το μπαλκόνι του σπιτιού.
Υπάρχουν τρία υπνοδωμάτια συνολικά – ωστόσο η γωνιά ανάγνωσης του σαλέ- με ξύλινη επένδυση- έχει δύο επιπλέον κρεβάτια σε περίπτωση που χρειαστούν.

Το home cinema και το σπα με σάουνα είναι οι παροχές που έρχονται να συμπληρώσουν την τελειότητα της θέσης και της θέας του σαλέ.

Απέχει μόλις δέκα λεπτά οδικώς από τα λιφτ του χιονοδρομικού κέντρου, ενώ βρίσκεται στο κατώφλι ενός δικτύου μονοπατιών, ιδανικό για τους λάτρεις της πεζοπορίας και ποδηλασίας, εφόσον ο καιρός το επιτρέπει.

kitzbuhel chalet cottages cabins chalets austria tyrol 1 0x960 c center 1024x630 1 kitzbuhel chalet cottages cabins chalets austria tyrol 19 0x960 c center 1024x630 1 kitzbuhel chalet cottages cabins chalets austria tyrol 6 0x960 c center kitzbuhel chalet cottages cabins chalets austria tyrol 9 0x960 c center kitzbuhel chalet cottages cabins chalets austria tyrol 15 0x960 c center kitzbuhel chalet cottages cabins chalets austria tyrol 26 0x960 c center

Φωτογραφίες | Welcome Beyond
Source | The spaces

More Stories
Grande Bretagne web
150 Χρόνια Μεγάλη Βρεταννία: Always Grand
DIDÉE.GR