Quantcast
surf house 1

Surf House: Η bohemian κατοικία στην Καλιφόρνια που «αγγίζει» την ακτή

Το Surf House ενσωματώνεται πλήρως στην bohemian ατμόσφαιρα της Καλιφόρνια με μια καθαρή, απλή γεωμετρία συνοδευόμενη από άπλετο φυσικό φωτισμό και μποέμ διακόσμηση.

Το γραφείο Feldman Architecture, που βρίσκεται δίπλα στα εμβληματικά surf sites της Σάντα Κρουζ, έχει επαναπροσδιορίσει την κλασική παραλία σε μια σύγχρονη παραθαλάσσια περιοχή.

Η πρόσοψη του κτιρίου δημιουργεί μια σχεδόν “διάφανη” όψη από την πλευρά του δρόμου, ενώ το γκαράζ και ένα υπόστεγο που φιλοξενεί τις ιστιοσανίδες κρύβονται περίτεχνα στο χώρο της αυλής της εισόδου.

Οι τοίχοι από γυάλινα πάνελ “ανοίγουν” το εσωτερικό δημιουργώντας μια ιδεατή επέκταση στον Ειρηνικό ωκεανό. Οι ζεστοί, ξύλινοι εσωτερικοί χώροι και τα έπιπλα δημιουργούν μια πολυτελή αλλά συνάμα χαλαρή ατμόσφαιρα που ρέει ελεύθερα καταλήγοντας σε ένα εξωτερικό αίθριο.

Ο εξωτερικός χώρος διαθέτει μια σειρά από χώρους συγκέντρωσης, όπως τραπεζαρία με εξωτερική κουζίνα, σαλόνι και υδρομασάζ  γεγονός που καταφέρνει την- στο έπακρο- αξιοποίηση της ανεμπόδιστης θέας αλλά και των κοντινών ακτών της Καλιφόρνια.

surf house 3 surf house 8 surf house 4 surf house 2 surf house 5 surf house 6 surf house 7

Φωτογραφίες | Joe Fletcher
Source | Uncrate

More Stories
https hypebeast.com image 2024 07 03 louis vuitton mens fw 2024 campaign 2 (1)
Louis Vuitton FW24
DIDÉE.GR