Quantcast
javier agustin rojas asadero HERO 1

Asadero: Το εστιατόριο στο Μπουένος Άιρες που βασίζεται στη γοητεία του μινιμαλισμού

Το εστιατόριο Asadero στο Μπουένος Άιρες, βασίζεται αισθητικά στη γοητεία του μινιμαλισμού και στη μεγάλη ομορφιά της απλότητας.

Το studio Chamber δημιούργησε το χώρο σε συνεργασία με την IT-MET και τον Giusto Van Campenhout στη γειτονιά της πόλης Olivos. Το studio Chamber σεβόμενο τη δομή του κτιρίου και την ιστορία του, κατάφερε να συνδέσει παλιές με νέες εικόνες στο εσωτερικό του εστιατορίου και να δημιουργήσει ένα μοναδικό αποτέλεσμα που αποτίει φόρο τιμής στον μινιμαλισμό και στην απλότητα.

Οι στρογγυλεμένες στήλες από μπετόν και τα γυαλισμένα δάπεδα κυριαρχούν στο χώρο και δημιουργούν μια μοναδική μινιμαλιστική οπτική, επισημαίνοντας το μέγεθος του εστιατορίου και τα ψηλά ταβάνια που τονίζονται περαιτέρω από τους βαμμένους λευκούς τοίχους. Τέλος, τα τραπέζια και οι καρέκλες από ξύλο κέδρου προσδίδουν μια ζεστασιά στο χώρο και τα μαρμάρινα τραπέζια καταφέρνουν και υπενθυμίζουν τη σημαντική αξία της απλότητας και την ομορφιά του μινιμαλισμού τη στιγμή που συνδέεται με αυθεντικά στοιχεία.

javier agustin rojas asadero 20 javier agustin rojas asadero 26javier agustin rojas asadero 04 683x1024 1 javier agustin rojas asadero 05 683x1024 1

Source Thespaces
Photography Javier Agustin Rojas

More Stories
crash maxmara ss24 1 1600x1200 (1)
Phantasie by Weekend Max Mara
DIDÉE.GR