Quantcast
glass link house 1

Glass Link House: Η γυάλινη κατοικία της Scott Edwards Architecture στο Portland

Το Glass Link House βρίσκεται στην πλαγιά ενός λόφου έξω από το Portland και ενώνει το μοντέρνο μινιμαλιστικό στυλ με το άγριο τοπίο της περιοχής.

Το κομψό οικογενειακό σπίτι αποτελεί μια “ανοιχτή” κατασκευή, έμπνευσης και υλοποίησης της Scott Edwards Architecture, με μια σειρά από κήπους με βεράντες και τοίχους για να συνδέεται απρόσκοπτα η αρχιτεκτονική και το τοπίο. Ο λιτός συνδυασμός γυαλιού, σκυροδέματος, φυσικής πέτρας και ξύλου της κατοικίας αντικατοπτρίζεται στην υλική του παλέτα.

Χωρισμένο σε τρία μέρη, το εσωτερικό γεφυρώνεται από ένα επιβλητικό living room. Πλαισιωμένο από πτυσσόμενες διαφανείς πόρτες, το δωμάτιο περιβάλλεται από θέα στο δάσος από τη μία πλευρά και τον Ιαπωνικό κήπο-αυλή με λεπτομέρειες από γρανίτη από την άλλη.

Η πισίνα με το σπα στην κεντρική βεράντα και η υπαίθρια τραπεζαρία αποτελούν τα άλλα δύο μέρη του κτίσματος. Ιδανική για συγκεντρώσεις η τραπεζαρία αποτελεί τη δημόσια πλευρά της κατοικίας ενώ το τρίτο “κομμάτι” της κατοικίας διαθέτει αίθουσα προπόνησης, σάουνα, αίθουσα προβολών, δωμάτιο κρασιού και ουίσκι, κρυμμένο πίσω από μια μυστική πόρτα που καμουφλάρεται ως ράφι.

Φωτογραφίες | Jeremy Bittermann

glass link house 2 glass link house 3 glass link house 4 glass link house 5 glass link house 6 glass link house 7 1

Source | Uncrate

More Stories
likewomangr schiaparelli sneakers 1 10a15e6d (1)
Schiaparelli Couture: Τα χρυσά trainers δια χειρός Daniel Roseberry
DIDÉE.GR