Quantcast

Βερολίνο: Το loft με τους ιδιαίτερους χρωματισμούς στη συνοικία Prenzlauer Berg

This bright Berlin loft is all about colour and shape 5 1024x683 1

Το φωτεινό αυτό loft στο Βερολίνο έχει σαν βασικό χαρακτηριστικό του το χρώμα.  Κάθε δωμάτιο έχει χρώμα το οποίο αποδίδεται με χαλαρωτικούς ντεγκραντέ σχεδιασμούς/συνδυασμούς στους τοίχους και τα έπιπλα έχουν ως απώτερο στόχο, ο χρήστης να χαλαρώνει και να εμπνέεται.

Το loft έχει επιφάνεια 150 τ.μ. και βρίσκεται στον τελευταίο όροφο ενός πενταώροφου κτιρίου σε στυλ Wilhelminian, το οποίο κατασκευάστηκε το 1900 και ανακαινίστηκε πέρυσι, στη γειτονιά Prenzlauer Berg της πόλης του Βερολίνου.

This bright Berlin loft is all about colour and shape 4

Ο μέχρι πρότινος  αχρησιμοποίητος χώρος μετατράπηκε σε κατοικία με ψηλά ταβάνια και ιδιωτική βεράντα στον τελευταίο όροφο με θέα στον εμβληματικό TV Tower της πόλης.

This bright Berlin loft is all about colour and shape 3

Μετά την εκτεταμένη ανακαίνισή του, η τιμή πώλησης του ανέρχεται στα 1,48 εκατ. ευρώ.

Στους εσωτερικούς χώρους έχει επιλεχθεί η προσθήκη χρώματος, διαφοροποιημένο για κάθε ένα από τα τέσσερα δωμάτια ώστε η κάθε απόχρωση να λειτουργεί συνδυαστικά με τη χρήση του εκάστοτε χώρου.  Τα απαλά πράσινα ντουλάπια κουζίνας συνδυάζονται αρμονικά με τους γύψινους ροζ τοίχους στον κύριο χώρο καθιστικού- τραπεζαρίας  ενώ τα δρύινα πατώματα κάνουν το χώρο πιο οικείο και ζεστό. Το τζάκι με το γυάλινο περίβλημα εξυπηρετεί και αυτό στη δημιουργία coziness και αποτελεί μια ιδανική γωνιά για χαλάρωση.

This bright Berlin loft is all about colour and shape 8

This bright Berlin loft is all about colour and shape 11

This bright Berlin loft is all about colour and shape 10

This bright Berlin loft is all about colour and shape 9

This bright Berlin loft is all about colour and shape 12 1024x683 1

Το υπνοδωμάτιο είναι ένα βαμμένο στη sage (φασκόμηλο) απόχρωση του πράσινου ενώ τα μπάνια σε μια δροσερή γκρι απόχρωση που συνδυάζεται με πλακάκια πορσελάνης.

This bright Berlin loft is all about colour and shape 2

This bright Berlin loft is all about colour and shape 6

Το πραγματικό και μείζονος  σημασίας πλεονέκτημα ωστόσο, είναι το φως. Οι φεγγίτες και τα μεγάλα παράθυρα λούζουν το διαμέρισμα του Βερολίνου την golden hour, πράγμα ουσιαστικό για πολλούς λόγους. Ανεξάρτητα όμως από την ώρα της ημέρας, οι χώροι διαβίωσης είναι γεμάτοι με χρώμα και χαρακτήρα.

This bright Berlin loft is all about colour and shape 1

Φωτογραφίες| Fantastic Frank
Source| The Spaces

More Stories
breitling didee1
Breitling: To Νέο Greek limited Edition εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι
DIDÉE.GR