Quantcast

Βίκυ Καγιά: 100% αυθεντική και ακραία δημιουργική #TheSchweppesClub

Tο #SchweppesGreece, το πιο εκλεκτό ανθρακούχο ποτό στον κόσμο των ενηλίκων, βουτά στους μοναδικούς κόσμους εμπειριών επτά δημιουργικών ανθρώπων από τον χώρο της μόδας, της φωτογραφίας, του θεάτρου, της αρχιτεκτονικής και του χορού δημιουργώντας ένα δυναμικό club για αυθεντικούς χαρακτήρες που ξέρουν να απολαμβάνουν κάθε στιγμή της ζωής, το #TheSchweppesClub.

• Γίνε κι εσύ μέρος του στο www.schweppes.gr


Μέσα από τη διαρκή της παρουσία στον χώρο της μόδας – τον οποίο δεν είναι υπερβολή να πει κανείς ότι τον έχει κατακτήσει – αλλά και την τηλεόραση, έχει αφήσει το δικό της ξεχωριστό αισθητικό αποτύπωμα. Οι επιτυχίες της όμως δεν καλλιέργησαν την εικόνα μιας απόμακρης περσόνας, αντίθετα, η Βίκυ αποπνέει μία αίσθηση οικειότητας και ασφάλειας, σύγχρονης δημιουργικότητας και συνεχούς εξέλιξης.

Φταίει ίσως που είναι ταυτόχρονα αφιλτράριστη και σίγουρη για κάθε της λέξη. Που ενώ είναι ιδιαίτερα ταπεινή και ακούραστα εργατική, έχει καταφέρει να «επιβάλλει» την αυθόρμητη προσωπικότητά της σε ό,τι καλείται να κάνει. Ένας άνθρωπος πλήρης, συγκροτημένος, ένας ενήλικας που παραμένει αυθεντικός μέσα από τις εμπειρίες που βιώνει και δεν επιτρέπει να τον αλλοιώσουν, παρά μόνο να τον ωθήσουν πιο μακριά στον δρόμο που έχει επιλέξει. Ένα συγκλονιστικό κράμα ισχυρών αναφορών και βιωμάτων.

Όπως όλα εκείνα τα ξεχωριστά στοιχεία που συνθέτουν τον χαρακτήρα του Schweppes, του πιο αυθεντικού ανθρακούχου ποτού στον κόσμο των ενηλίκων, που δεν σταματά, όχι μονάχα να εκπλήσσει ακόμα και όσους το προτιμούν καθημερινά, αλλά και να εξελίσσεται, να αναδιαμορφώνεται παραμένοντας σύγχρονο και σταθερά ποιοτικό, καθώς και να παρασύρει αυθεντικούς ανθρώπους με χαρακτήρα σε έναν κόσμο που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για εκείνους. Γίνε μέλος του δημιουργικού community #TheSchweppesClub και ζήσε την απόλυτη εμπειρία στο Schweppes.gr


Φωτογράφιση: Ιωάννα Χατζηανδρέου
Συνέντευξη: Φιλίππα Δημητριάδη

Πότε ανακάλυψες ουσιαστικά το πάθος και την αγάπη σου για τον χώρο αυτόν;
Η αγάπη χτίστηκε από τις πρώτες κιόλας φωτογραφίσεις. Όταν γνώρισα όλους αυτούς τους φωτογράφους, τους στυλίστες, τους σχεδιαστές, γιατί κατάλαβα ότι πρόκειται για σπάνιους καλλιτέχνες από τους οποίους είχα να πάρω και να μάθω πολλά. Μεγάλωσα μέσα στα στούντιο και εκεί καλλιέργησα την αισθητική μου και τα όνειρά μου και τα πράγματα που θα ήθελα από εκεί και πέρα να κάνω. Πριν δεν είχα ιδιαίτερα όνειρα, ήθελα να σπουδάσω νομική. Καμία σχέση δηλαδή.

Ποια θεωρείς πως είναι τα στοιχεία του χαρακτήρα σου που σε έκαναν να ξεχωρίσεις;
Η προσωπικότητά μου και η πειθαρχία μου. Από πολύ μικρή ήμουν πειθαρχημένη και ανεξάρτητη, ίσως επειδή ήμουν το δεύτερο παιδί της οικογένειας και ήμουν και αθλήτρια, έκανα στίβο επαγγελματικά. Επίσης η καταγωγή της μητέρας μου είναι από τα Χανιά και περνούσα τα καλοκαίρια μου εκεί, οπότε πιστεύω ότι έχω πάρει κάτι από την περηφάνια του τόπου. Είναι ένας συνδυασμός πραγμάτων, αλλά η προσωπικότητά μου πιστεύω, γιατί όμορφες υπάρχουν πολλές και πολύ πιο όμορφες από μένα.

Το πιο μεγάλο ρίσκο που πήρες στη ζωή σου ποιο θεωρείς πως είναι;
Αυτή η δουλειά είναι μόνο ρίσκο βασικά. Το να αφήσεις το πανεπιστήμιο, να ξεκινήσεις να δουλεύεις από τα 18 είναι μόνο ρίσκο. Δεν έχει καμία σιγουριά, είναι η ανασφάλεια στο μεγαλείο της. Στηρίζεσαι στην εικόνα σου σε μία διεθνή αγορά που όλες είναι πιο ψηλές, πιο όμορφες και πιο καμαρωτές από εσένα, θέλει πολύ γερό στομάχι και αποφασιστικό χαρακτήρα για να πεις, «Εγώ θα το δοκιμάσω, θα τα καταφέρω, θα επιμείνω, δεν θα εγκαταλείψω».

Τι θα συμβούλευες τους νέες και νέους του χώρου που ξεκινούν τώρα;
Να βρουν το πάθος μέσα τους, το drive και να μην εγκαταλείπουν τη μάχη.

Τι έχεις αποκομίσει από το μέχρι τώρα επαγγελματικό σου ταξίδι;
Έχω γίνει πολύ προσαρμοστική σε πολύ γρήγορους ρυθμούς. Κάθε στιγμή πρέπει να την επιδεικνύεις αυτή την προσαρμοστικότητα. Αν δεν δώσεις εσύ την εικόνα και την έμπνευση το κάδρο μένει άδειο, ό,τι και να κάνει ο φωτογράφος, ό,τι και να κάνει ο στυλίστας. Πρέπει να ακούς και να δέχεσαι την κριτική. Δουλεύω 28 χρόνια, κάθε set το αναλαμβάνω σαν να είναι η πρώτη φορά. Ακούω πολύ προσεκτικά τι μου λέει ο φωτογράφος, κλείνω τον θόρυβο απ’ έξω και συγκεντρώνομαι. Αν μου ζητήσεις κάτι καινούριο που δεν το έχω ξαναντιμετωπήσει; Δεν το ‘χω! Ποτέ δεν το έχεις! Για αυτό δεν επαναπαύομαι ποτέ.

Διάβασε ολόκληρη τη συνέντευξη της Βίκυς Καγιά εδώ.

#TheSchweppesClub #SchweppesGreece Βίκυ Καγιά Βίκυ Καγιά Βίκυ Καγιά

More Stories
schweppes brand ambassadors vasilis kyritsis 0(2)
Το Schweppes απογειώνει την εμπειρία κάθε cocktail μαζί με τον κορυφαίο bartender Βασίλη Κυρίτση
DIDÉE.GR