Quantcast

From Away Lodge: Ο ορισμός της ρουστίκ πολυτέλειας σε ένα καταφύγιο με πινελιές από το brand L.L. Bean

Από την Κατερίνα Γιογάκη


Το πολυτελές θέρετρο Maine Hidden Pond παρουσίασε πρόσφατα μια νέα προσθήκη στο συγκρότημα, το The From Away Lodge. Αντικατοπτρίζοντας το ήθος της ρουστίκ πολυτέλειας του Hidden Pond, ο -τέσσερις φορές- υποψήφιος CFD Menswear Designer of the Year, Todd Snyder, προσθέτει το στιλ του για να σχεδιάσει ένα από τα νέα καταλύματα του συγκροτήματος. Πρόκειται για μια συνεργασία εμπνευσμένη από τη συλλογή ‘From Away’ του ίδιου με το brand L.L.Bean για το φθινόπωρο του 2020.

Ο Todd Snyder, σε συνεργασία με το -με έδρα το Maine- γραφείο Hurlbutt Designs και τη σχεδιάστρια Krista Stokes, συνδύασε παραδοσιακά εξωτερικά στοιχεία με υφές και υφάσματα υψηλής ποιότητας για να δημιουργήσει ένα πολυτελές καταφύγιο στο δάσος όπου βρίσκεται το Hidden Pond.

Το κατάλυμα αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια, ένα άνετο σαλόνι και δυο βεράντες. Ο Snyder το επιμελήθηκε, σκεπτόμενος πώς θα ήταν ένα καταφύγιο όπου οι πελάτες του Leon Leonwood Bean (ο οποίος άρχισε να δημιουργεί ρούχα, επειδή οι πελάτες του έρχονταν από την πόλη με μάλλινα κοστούμια-  ήταν οδηγός που έφερνε ανθρώπους από τη Βοστώνη και τη Νέα Υόρκη στο Maine για να τους δείξει πού να πάνε για ψάρεμα, πού να κάνουν κάμπινγκ) θα μπορούσαν να είχαν μείνει από τη δεκαετία του ‘30 έως τη δεκαετία του ’60.

Το The From Away Lodge προβάλλει έναν μινιμαλιστικό, σύγχρονο σχεδιασμό που αναδεικνύεται από βιομηχανικές πινελιές. Η παλέτα χρωμάτων είναι κυρίως σε αποχρώσεις κόκκινου, μαύρου και πράσινου και συνδυάζεται αριστοτεχνικά με την παράκτια γοητεία της Νέας Αγγλίας.

Στην είσοδο, το πρώτο που αντικρίζεις είναι η πόρτα σε έντονο βαθύ πορτοκαλί χρώμα και στη συνέχεια ένα μικρό φουαγιέ που οδηγεί στο σαλόνι το οποίο είναι εξοπλισμένο με κουβέρτες από μαλλί Νέας Ζηλανδίας, δύο μοντέρνες ξύλινες πολυθρόνες με μαξιλάρια καλυμμένα με το χαρακτηριστικό- κόκκινο και μαύρο- καρό του L.L. Bean και ένα γκρι ανάκλιντρο με επένδυση επίσης από καρό και τουίντ μαξιλάρια.

Για να εξασφαλίσει μια αυθεντική εμπειρία διακοπών στο Maine, ο σχεδιαστής επέλεξε τα εμβληματικά υφάσματα L.L. Bean που χρησιμοποιούνται συνήθως στα ρούχα, για να κατασκευαστούν οι κουβέρτες και τα μαξιλάρια ενώ οι τοίχοι καλύφθηκαν από ταπετσαρία σε σχέδιο καμουφλάζ.

Τα έργα τέχνης (ένας συνδυασμός σύγχρονων τοπίων και αφηρημένων έργων) προέρχονται από την τοπική γκαλερί Corey Daniels και είναι από ντόπιους καλλιτέχνες.

Ο Snyder και η ομάδα του συνεργάστηκαν επιπλέον με τα Sea Love Candles του Kennebunkport, για να δημιουργήσουν ένα μοναδικό άρωμα που θα ολοκληρώνει την εμπειρία της διαμονής στο κατάλυμα.

Φωτογραφίες: Hidden Pond

Source Uncrate

More Stories
Q4kpmjYjn42Qy4EaZZk2th 1920 80.jpeg
Portella: To ξενοδοχείο στη Μαγιόρκα που προασπίζεται το παρελθόν του με συγκρατημένη πολυτέλεια
DIDÉE.GR