Quantcast

Ο φωτεινός πολυχώρος της Holly Becker στο Αννόβερο

Από την Κατερίνα Γιογάκη


Χωρισμένο σε δυο δωμάτια, το στούντιο αυτό βρίσκεται στο κέντρο της πόλης του Αννόβερο και αποτελεί τον ιδανικό επαγγελματικό χώρο για meetings/συναντήσεις, φωτογραφήσεις, workshops και events.

Η Holly Becker δημιουργός του blog Decor8 έφτιαξε αυτόν το χώρο, προκειμένου να εξυπηρετηθούν όσοι χρειάζονται κάτι αντίστοιχο μιας και είναι διαθέσιμο προς ενοικίαση. Είναι διακοσμημένο στο στυλ της ίδιας της Holly Becker: μινιμαλιστικό, με τόνους παστέλ, όμορφα έπιπλα και διακοσμητικές λεπτομέρειες.

Το shoot space είναι ένας φωτεινός χώρος με τοίχους σε συνδυασμό λευκού και αχνού κίτρινου (ένα χρώμα που αναμένεται να κυριαρχήσει το 2021). Ο συνδυασμός ενός απλού λευκού στρογγυλού τραπεζιού (ΙΚΕΑ) με την προσθήκη τριών διαφορετικού ύφους καρεκλών είναι ότι πιο up-to-date σε ότι έχει να κάνει με τα interiors.

To styling των ραφιών, στα οποία βλέπουμε περιοδικά διακόσμησης, βάζα, καθρέπτες και πολλά άλλα μοναδικά διακοσμητικά, έχει γίνει με γνώμονα την αρμονία, το μινιμαλισμό αλλά και νότες pop-of-color και σε συνδυασμό με vintage έπιπλα δημιουργούν την τέλεια γωνιά για χαλάρωμα φυλλομετρώντας ένα από τα βιβλία ή περιοδικά.

Το gathering space, είναι ένας εξίσου φωτεινός και άνετος ενιαίος χώρος στον οποίο περιέχονται η κουζίνα και η τραπεζαρία αλλά και μια βεράντα με όμορφη θέα σε μια από τις γραφικές γειτονιές του Αννόβερο. Το χρώμα στους τοίχους είναι πιο γήινο. Συνδυασμός κλασσικού λευκού με το φυσικό χρώμα του λινού, πράγμα που δίνει στο χώρο μια ατμόσφαιρα ηρεμίας.

Το φωτιστικό από rattan τραβάει το βλέμμα ενώ η τραπεζαρία με τις διαφορετικές καρέκλες είναι το highlight του στούντιο.

Το gallery wall που δημιουργήθηκε αποτελεί ένα συνονθύλευμα από καθρέπτες, φωτογραφίες και prints.

Ένα ιδανικό rental studio με σκανδιναβική αισθητική αλλά και έντονο μοναδικό χαρακτήρα.

More Stories
bar kar 03 1024x683 (1)
Bar Kar: Ένα εστιατόριο-επιτομή της αρχέγονης μαγειρικής
DIDÉE.GR