Quantcast

Tavolino: Το νέο εστιατόριο του Λονδίνου που σχεδιάστηκε για τους locals

Οι αποχρώσεις της τερακότας που χαρακτηρίζουν ως συνήθως τα παραδοσιακά Ιταλικά εστιατόρια, ενέπνευσαν τους σχεδιαστές του Tavolino, ενός νέου εστιατορίου στην περιοχή Waterloo του Λονδίνου.

Το εστιατόριο, που σχεδιάστηκε από το τοπικό γραφείο Fettle, δεσπόζει πάνω από τον ποταμό Τάμεση προσφέροντας θέα προς τον πύργο του Λονδίνου. Αν και είναι τοποθετημένο σε ένα από τα πιο τουριστικά σημεία της πόλης, κάτι που οι Fettle έλαβαν υπόψη από την αρχή του σχεδιασμού, το Tavolino θεωρείται ένα εστιατόριο «γειτονιάς», το οποίο απευθύνεται στους locals.

Όπως δηλώνει ο Andy Goodwin, διευθυντής της Fettle, ο χώρος είναι το ίδιο δημοφιλής τόσο στους ντόπιους όσο και στους τουρίστες. Για να επιτευχθεί αυτό, χρησιμοποιήθηκαν στιβαρά υλικά, που έπειτα τονίστηκαν με διάφορα «ιδιότροπα» στοιχεία, όπως ένας καθρεφτίζων πάγκος αλλά και μοναδικές λεπτομέρειες που δίνουν μια άλλη αίσθηση. Οι κρεμ αποχρώσεις συνδυάστηκαν με την τερακότα για το χρώμα των τοίχων, ενώ πράσινο δέρμα έντυσε τους καναπέδες μαζί με το ροζ μοχέρ που χρησιμοποιήθηκε έντονα στον καθιστικό χώρο.

 

Source Thespaces

More Stories
Grande Bretagne web
150 Χρόνια Μεγάλη Βρεταννία: Always Grand
DIDÉE.GR