Quantcast

Pine Cove House: Η σύγχρονη αρχιτεκτονική γίνεται κομμάτι φύσης

Καθώς η πανδημία συνεχίζεται και αρκετοί άνθρωποι αναζητούν ένα καταφύγιο που θα είναι αποκομμένο από την πολυκοσμία σε μια αγροτική περιοχή με ενδιαφέρον, το γραφείο Dezest Design, προσφέρει μια πρόταση κατοικίας στο αγοραστικό κοινό, η οποία φαίνεται να διαφέρει από τις συνηθισμένες.

Το Pine Cove House καταφέρνει και ενώνει τον μοντέρνο σχεδιασμό με το γαλήνιο σκηνικό της φύσης. Το σπίτι από μπετόν και γυαλί τοποθετείται μέσα σε ένα πυκνό δάσος με μια μοναδική και αξιοζήλευτη κατασκευή. Η διαφανής πρόσοψή του γεμίζει το εσωτερικό με φυσικό φως, ενώ προσφέρει μοναδική θέα στο καταπράσινο τοπίο. Καθώς οι κάτοικοι μεταβαίνουν στα υπνοδωμάτια, οδηγούνται μέσα από μια γυάλινη στοά η οποία βλέπει ένα σχεδόν μαγικό σκηνικό με πεύκα, με σκοπό να προετοιμάσει τους ενοίκους για έναν ξεκούραστο ύπνο. 

Οι υπόλοιποι χώροι ξεχωρίζουν με την καλαισθησία τους και με τα μεγάλα ανοίγματα των γυάλινων τοίχων και επιφανειών που επιδιώκουν να προσφέρουν τη μέγιστη εμπειρία θέας στο μεγαλείο της φύσης, σε όλους όσους βρίσκονται στο εσωτερικό του Pine Cove House.

Source Uncrate

More Stories
breitling didee1
Breitling: To Νέο Greek limited Edition εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι
DIDÉE.GR