Quantcast
lounges

Οι πολυτελείς ανανεώσεις στα lounges της Singapore Airlines στο Changi Airport

Περισσότερα από 30 εκατομμύρια ευρώ θα επενδύσει η Singapore Airlines για την ανανέωση των lounges SilverKris και KrisFlyer Gold στο αεροδρόμιο Changi, στο Terminal 3. Οι ανακατασκευές θα αρχίσουν τον Αύγουστο και αναμένεται να ολοκληρωθούν στα μέσα του 2021. Για το έργο αυτό η Singapore Airlines συνεργάζεται με τους γνωστούς hospitality designers Hirsch Bedner Associates για μια φρέσκια εμφάνιση και αίσθηση στα lounges. Το αποτέλεσμα θα είναι μοντέρνο αλλά οικείο, ενώ παράλληλα εμπνέει μια αίσθηση διαχρονικής κομψότητας.

Επιπλέον, οι νέοι χώροι θα αυξήσουν κατά 30% τη συνολική χωρητικότητα των πελατών για τα lounges του Terminal 3, αφού θα προσφέρουν πιο μεγάλους ανοιχτούς χώρους, upgraded εγκαταστάσεις και πολλές επιλογές σε τρόφιμα και ποτά. Φυσικά, όλα θα είναι προσαρμοσμένα στις ανάγκες και τις προτιμήσεις των πελατών μας.

Πιο συγκεκριμένα, τα lounges θα περιλαμβάνουν προσεκτικά σχεδιασμένα, πολυτελή καθίσματα, κατάλληλα τόσο για εργασία όσο και για ξεκούραση. Όσο για το business class lounge, θα επεκταθεί με τέσσερις διαφορετικές ζώνες για τους ταξιδιώτες με διαφορετικές ανάγκες. Το KrisFlyer Gold Lounge θα διπλασιάσει τη χωρητικότητά του και θα περιλαμβάνει ξεκάθαρα working spaces, καθώς και μεγαλύτερα καθίσματα για χαλάρωση και φαγητό. Τέλος, οι τουαλέτες θα εμπεριέχουν και ντους, για όσου προτιμούν να φρεσκαριστούν πριν από την πτήση τους.

Source Cpp Luxury

More Stories
Dolli web
THE DOLLI ACROPOLIS
DIDÉE.GR