Quantcast
Central

Central Park Tower: Τα πολυτελή διαμερίσματα στη γειτονιά των δισεκατομμυριούχων

Χτισμένο στην premium περιοχή όπου συχνάζουν οι δισεκατομμυριούχοι της Νέας Υόρκης, ο πύργος Central Park Tower προσφέρει 179 νέα διαμερίσματα για τη γειτονιά. Ο ουρανοξύστης έχει ύψος περίπου 470 μέτρα και πρόκειται να αποτελέσει το μεγαλύτερο κτίριο κατοικιών στη Νέα Υόρκη, μόλις ολοκληρωθεί.

Ξεκινώντας από τον 32ο όροφο, οι κατοικίες κυμαίνονται από 200 μέχρι 650 τ.μ. και περιέχουν 2 έως 5 υπνοδωμάτια. Το διαμέρισμα με τη μεγαλύτερη έκταση βρίσκεται στο 112ο επίπεδο. Όσο για το εσωτερικό τους, θα διαθέτει μεγάλους χώρους καθιστικού με ειδικά διαμορφωμένες λεπτομέρειες, φυσικά τελειώματα και παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή με απέραντη θέα στην πόλη και το ιστορικό πάρκο.

Η πολυτελής ιδιοκτησία περιλαμβάνει επίσης έναν εντυπωσιακό κατάλογο ανέσεων. Μία ιδιωτική λέσχη έκτασης 4.645 τ.μ. με ιδιωτικό γυμναστήριο, ένα spa ευεξίας και η εξωτερική βεράντα με μια πισίνα 18 μέτρων, χώρο για ηλιοθεραπεία και cabanas είναι μόνο μερικές από αυτές. Εκτός αυτών, ο πύργος θα φιλοξενήσει επίσης και το 7όροφο κατάστημα-ναυαρχίδα της Nordstrom.

Μπορείτε να τσεκάρετε τη διαθεσιμότητα των διαμερισμάτων εδώ.

Source Uncrate

More Stories
https hypebeast.com image 2024 03 loewe crafted world fashion retrospective shanghai exhibition centre 2 (1)
Crafted World: Μια έκθεση αφιερωμένη στην πλούσια κληρονομιά της LOEWE
DIDÉE.GR