Quantcast
Rosalinda

Ένα βιομηχανικό κτίριο στο Τορόντο γίνεται η όαση των vegan

Το Bent Gable Design μετέτρεψε ένα βιομηχανικό κτίριο στο Τορόντο σε μια όαση πρασίνου για το vegan εστιατόριο Rosalinda. Το στούντιο αυτό εμπνεύστηκε από διάφορα χαλάσματα και ιδιαίτερα από κτίρια που έχουν καταστραφεί από την ορμή της φύσης, για να δημιουργήσει το εσωτερικό του εστιατορίου.

Στο χώρο έχουν προστεθεί blocks από τσιμέντο, βιτρό παράθυρα και ξύλινες πόρτες, στοιχεία που βοήθησαν να χωριστεί το εστιατόριο σε τρεις διαφορετικούς χώρους. Στο κέντρο του κτιρίου τοποθετείται μια όμορφη οροφή θερμοκηπίου γεμάτη κρεμαστά φυτά. Σχετικά με τα καθίσματα, οι επισκέπτες μπορούν να καθίσουν σε μπλε και πράσινους καναπέδες από βελούδο ή σε ψάθινες καρέκλες. Βέβαια, όλοι οι χώροι καθιστικού περιβάλλονται από γλάστρες με φυτά και μεγάλες ή μικρές ζαρντινιέρες. Το floral θέμα συνεχίζει και στην ταπετσαρία, η οποία φέρει αφαιρετικά σχεδιασμένα τριαντάφυλλα.

Όσο για το vegan μενού, το εστιατόριο στο Τορόντο σερβίρει διάφορες γεύσεις με μεξικάνικα, vegan πιάτα, όπως ceviche καρύδας με μήλο, σέλερι και τουρσί κρεμμυδιού. Επίσης, μπορείτε να βρείτε tostadas με καβουρδισμένο κουνουπίδι και sikil pak, αμύγδαλα, βότανα, πίκλες από τσίλι, πατάτες αλλά και μανιτάρια.

Source The Spaces
Photography: Robert Holowka / Birdhouse Media

More Stories
https hypebeast.com image 2024 07 03 louis vuitton mens fw 2024 campaign 2 (1)
Louis Vuitton FW24
DIDÉE.GR