Quantcast
Willing

Το cafe του πρωταθλητή Tim Willing που εμπνέεται από την Ιταλία του 1950

Ο πρώην πρωταθλητής ποδηλασίας Tim Willing και η σύζυγός του, θέλοντας να δημιουργήσουν έναν χώρο που να συνδυάζει την αγάπη τους για την ποδηλασία και την τέχνη του καφέ, απευθύνθηκαν στο Ohlo Studio.

Στόχος ήταν η δημιουργία ενός πρωτότυπου έργου, εμπνευσμένου από την Ιταλία και σχεδιασμένο σαν μια κοσμηματοθήκη. Αποτέλεσμα, ήταν το Willing cafe στο Perth, της Αυστραλίας, ένας χώρος όπου η ποιότητα του καφέ συναγωνίζεται την άψογη διακόσμηση.

Το Ohlo Studio εμπνεύστηκε από τον σχεδιασμό της εποχής του 1950-1960, σε συνδυασμό με το βίντατζ ποδηλατικό στυλ και την φινέτσα των παλιών ιταλικών εστιατορίων. Για τον κεντρικό πάγκο του μπαρ συνδυάστηκαν ανοξείδωτο ατσάλι και περσικός ασβεστόλιθος σε ροζ απόχρωση. Τα ρουμπινί ντουλάπια πίσω από τον πάγκο αναδεικνύουν μια ρόδινη απόχρωση στον χώρο. Μεταλλικές επιφάνειες αφήνουν αρκετό ελεύθερο χώρο χωρίς να χάνεται η λειτουργικότητα, ενώ για τα καθίσματα, τα τραπέζια και τα ράφια, χρησιμοποιήθηκε δρυς. Τη διακόσμηση του χώρου ολοκληρώνουν περιοδικά και εφημερίδες για διάβασμα.

Source Yellowtrace

More Stories
bar kar 03 1024x683 (1)
Bar Kar: Ένα εστιατόριο-επιτομή της αρχέγονης μαγειρικής
DIDÉE.GR