Grind: Το restaurant-bar του Λονδίνου με τις νέον επιγραφές και το μοναδικό design

Νέον φωτισμοί σε ροζ χρωματισμούς συνδυάζονται με γαλαζοπράσινες επιφάνειες στους τοίχους και με μονόχρωμα δάπεδα στο all-day restaurant-bar Grind, στο νοτιοανατολικό Λονδίνο.

Το Grind στο Greenwich, αποτελείται από τρεις χώρους, τον χώρο εστίασης, το κοκτέιλ μπαρ και το καφέ. Το κατάστημα ακολουθεί το ύφος των υπόλοιπων οχτώ καταστημάτων της αλυσίδας, που βρίσκονται σε διάφορες περιοχές της πρωτεύουσας, μιας και όλα έχουν σχεδιαστεί από το αρχιτεκτονικό γραφείο Biasol με έδρα τη Μελβούρνη.

Τα τετραγωνικά που υπήρχαν αξιοποιήθηκαν κατάλληλα ώστε το Grind να προσελκύσει θαμώνες, επισκέπτες και τουρίστες της περιοχής. Το ασπρόμαυρο πάτωμα κυριαρχεί στο χώρο, ενώ το μπαρ κινείται χρωματικά σε μπλε τόνους με γκρι καθίσματα και σφαιρικές λάμπες για φωτισμό. Στο χώρο του εστιατορίου κυριαρχεί το υπόλευκο χρώμα στους τοίχους, με μια γυάλινη οροφή και μεγάλες τζαμαρίες να οδηγούν στον υπαίθριο χώρο, θυμίζοντας το γειτονικό πάρκο του Greenwich.

Οι ροζ βελούδινοι καναπέδες κατά μήκος του χώρου συνδυάζονται με τις νέον επιγραφές στους τοίχους δημιουργώντας μια ποπ ατμόσφαιρα και αισθητική. Ένας μεγάλος όγκος μαρμάρου σχηματίζει τον πάγκο εξυπηρέτησης του καφέ, όπου οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν έναν ρόφημα ή ένα γρήγορο σνακ.

Τη διακόσμηση του χώρου ολοκληρώνουν τα μεταλλικά κουτιά καφέ της αλυσίδας Grinds.

Source Dezeen

Your email address will not be published. Required fields are marked *

INSTAGRAM
FOLLOW DIDEE