Quantcast

Steve Μιλάτος: Young and restless

Φωτογραφίζει η Αγγελική Καλαμαρά
Hair & Makeup Ηλιάνα Μαυροειδάκου
Location 47 Luxury Suites Athens

O Steve Μιλάτος μιλά για το modelling, για υπερβολές και παράτολμες στιγμές, την ίδια στιγμή που φωτογραφίζεται για ένα από τα πιο sexy editorial του. 

Modelling στην Ελλάδα. Μίλησέ μας για εμπειρίες και συναισθήματα που έχεις από τον χώρο όλα αυτά τα χρόνια. Τι σου χει δώσει ο χώρος;
Στην Ελλάδα το modelling πλέον δεν μπορώ να πω ότι είναι ένας χώρος που εξελίσσεται. Σαν χώρα έχουμε πολύ καλούς επαγγελματίες φωτογράφους, δημιουργούμε ωραίες δουλειές και editorials με ενδιαφέρον αλλά τα περιοδικά πλέον είναι πολύ λίγα. Εγώ προσωπικά από το modelling έχω αποκομίσει πολλές εμπειρίες, πολλά ταξίδια και πολλές νέες εικόνες από αυτά.

Δύσκολος χώρος; Ποιες είναι οι απαιτήσεις που έχουν οι επαγγελματίες του χώρου από τα μοντέλα της γενιάς σου;
Ο χώρος έχει τις δυσκολίες του, όπως έχει και η κάθε δουλειά και το κάθε επάγγελμα. Αυτά που απαιτούνται είναι υπακοή στον booker σου, συνέπεια και υπομονή.

Η περίοδος αυτή πως είναι για σένα. Πως και που σε βρίσκουμε επαγγελματικά και προσωπικά;
Η περίοδος αυτή για μένα είναι αρκετά δημιουργική, ετοιμάζω αρχικά την δική μου συλλογή ρούχων και προγραμματίζω και άλλα πολλά ακόμα.

Για ποια γεγονότα είσαι περήφανος για την καριέρα σου;
Είμαι περήφανος για τις πασαρέλες που έχω κάνει για τον Givenchy, Jean Paul Gaultier, Philipp Plein, για το εξώφυλλο του περιοδικού W και για την παγκόσμια καμπάνια της Diesel.

Τι σου έχει λείψει σε προσωπικό επίπεδο;
Μου έχει λείψει η υπομονή που είχα κάποτε και έκανα πολλά ταξίδια, γνώριζα συνεχώς καινούρια άτομα και είχα μεγαλύτερες αντοχές.

Νιώθεις ολοκληρωμένος στο τέλος της μέρας σου;  Έχεις αποκτήσει στόχους -μικρούς και μεγάλους- που είχες βάλει παλαιότερα;
Νομίζω πως ολοκληρωμένος δεν νιώθει ποτέ κανείς. Συνεχίζω να βάζω πάντα νέους στόχους και να προσπαθώ να τους κατακτήσω.

Τα ταξίδια με τη δουλειά, απ όσο γνωρίζω είναι για μεγάλα διαστήματα. Μπορείς να μοιραστείς μαζί μας κάποια παράτολμη εμπειρία σου από αυτά που σου έχει μείνει στο μυαλό;
Έχω κάνει ένα μεγάλο road trip με άτομα που δεν γνώριζα, χωρίς πολλά λεφτά και με άγνωστες συνθήκες. Καταλήξαμε να μένουμε σε hostel και παραλίες.

Ποια είναι η μεγαλύτερη υπερβολή σου;
Δεν ξέρω ποια είναι η μεγαλύτερη μου υπερβολή. Πάντως, σίγουρα δεν είναι τα tattoos μου.

More Stories
Lemon 4
Το “Lemon” γιορτάζει 6 χρόνια στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
DIDÉE.GR